3.6.2024

Tornilla tavataan.

Täällä upean, yli 1000 alppiruusun kaupungissa, Suomen Pariisiksi tituleeratun Turun yläpuolella, Naantalin lämpöisen auringon alla, onnellisimmista onnellisimmaksi valitun Ruskon kyljessä sekä kiistattomasti maailman upeimman saariston portilla, on verrattoman hyvä olla. Täällä, kaiken tämän hyvän keskipisteenä on maailman ihmeellisin raisiolainen Kauppakeskus Mylly.

Palvelemme koko kesän ajan ma–la klo 10–20 ja su klo 11–19. Poikkeusaukioloja on ainoastaan juhannuksena. 

Saavu Turusta Myllyn ihmeellisempään kesään

Sehän käy helposti, sillä kaikki risteykset vievät Raisioon. Nappaa joko bussi nro 220, 221 tai 300 tai ajele omalla autolla 10 minuutin matka tai hyppää puoleksi tunniksi pyörän päälle. On joku kävellenkin tullut, sekin käy.

Saavu Tampereelta Myllyn ihmeellisempään kesään

Myllyntornimme rakastaa Näsinneulaa ja Pyynikin vesitornia, joten luonnollisesti myös me ihm(eell)iset rakastamme teitä manselaisia. Olkaa siis oikein tervetulleita. Pääset suoraan Raisioon ilman Turkumutkia Turun ohitustietä ajamalla. Kun näet tornin, olet oikeassa paikassa <3.

Saapumisohjeet >>

Hei karavaanari, olemme kaverisi

Kuka sanoi, ettei parkkipaikalla voisi nukkua? Ei kai kukaan. Mutta todettakoon, että kyllä voi ja se on oikein toivottavaakin. Myllyn parkkipaikka kutsuu karavaanarit vetämään sikeitä omalle Very Important Parking -alueelleen. Tämähän on elämys vailla vertaa! Ja vettä, mutta sehän ei ole unosille mikään este, varsinkin kun saat sitä Prismasta kesän jokaisena päivä klo 7–23. Yöpymiseen suosittelemme Myllyn Prisman päädyn ulkoparkkialuetta, Bauhausia vastapäätä.

Tornilla tavataan <3.

Rakkaudella Mylly

newsletter background decoration
Kiinnostaisiko tarjoukset ja hyvin ihmeelliset uutiset?
Tietysti kiinnostaisi. Tilaa siis Myllyn uutiskirje, sinä ihmeellinen ihminen, niin saat kuulla kaiken tärkeän ensimmäisenä. Kokeile vaikka.