banner-lahjakortti

Lahjakortti

Hei, sinä! Tiesitkö, että Myllyn lahjakortti käy miltei kaikissa sen liki 150 liikkeessä ja ravintolassa?

Täältä voit tarkistaa lahjakorttisi saldon, voimassaoloajan ja maksutapahtumat – tai mennä suoraan asiaan, ostaa lahjakortin verkkokaupasta ja olla Maailman Paras Lahjanantaja jo tällä minuutilla.

Miten ostan lahjakortin verkosta?
  1. Syötä summa, jolla lahjakortin haluat (10–250 €)
  2. määrä, jonka lahjakortteja haluat (1–10)
  3. ja siinä se jo olikin! Jos haluat ostaa useita lahjakortteja eri summilla, toista vaiheet 1 ja 2. Saat ostostasi koodin, jota vastaan kortin voi noutaa Myllyn Lahjakorttiautomaatista – sinä itse tai lahjansaaja!

Miten ostan lahjakortin Myllystä?
Oletko aina toivonut ehtaa Lahjakorttiautomaattielämystä? Tänään on onnenpäiväsi, koska Myllyssä toden totta on kaksi Lahjakorttiautomaattia, eli automaattia, joista voit ostaa Myllyn lahjakortteja. Ne sijaitsevat 1. kerroksessa Intersportin sekä Iittalan edessä.
 
Saat heti käyttövalmiin lahjakortin suoraan mukaasi ja sen voimassaoloaika (12 kk) lasketaan ostohetkestä.

Mylly_lahjakorttiautomaatit


 

Usein kysytyt kysymykset

Miten verkkokaupasta ostettu lahjakortti noudetaan?
Verkkokaupasta ostetut lahjakortit noudetaan noutokoodilla Lahjakorttiautomaateista. Lahjakorttiautomaatit sijaitsevat Myllyssä kaksin kappalein, Intersportin ja Iittalan edessä 1. kerroksessa. Noutokoodi on voimassa 3 kuukautta saapumispäivästä.

Miten lahjakortti ostetaan?
Helppoa kuin lahjakortin osto. Valitse kuinka monta korttia haluat ostaa (1–10) ja määritä niille ladattava summa (10–250 €). Lahjakorttia ei voi maksaa käteisellä, mutta kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit käyvät (lukuun ottamatta DinersClub- ja American Express -kortteja). Saat ostosta kuitin, jossa maksun
saajana lukee Kauppakeskus Mylly Oy (kiitoksia vain!). Maksuliikenteestä vastaa Nets ja Quickpay, jotka vastaavat omien vastuidensa osalta.

Kortti on käyttövalmis heti oston jälkeen, eli suosittelemme sitä myös niihin tilanteisiin kun olet jo matkalla juhliin ja lahja on unohtunut, tai siis ollut hieman pidemmässä harkinnassa. Korttien saldon ja voimassaoloajan voi tarkistaa Lahjakorttiautomaateilla, saldolinkin kautta tai lahjakortista löytyvällä QR-koodilla. Maksutapahtumat näkyvät kolmen kuukauden päähän QR-koodilla ja saldolinkistä.

Voinko yrityksenä ostaa lahjakortin laskulla?
Tottahan toki! Kunhan huomioit muutaman seikan. Laskutuksemme minimiraja on 1000 €. Lahjakorttitilaus tehdään sähköpostitse: markkinointi@kauppakeskusmylly.fi. Kirjaathan viestiin lahjakorttien määrän ja summat (á/€) sekä verkkolaskutustiedot. Lahjakortit voit noutaa maksun jälkeen ja ilmoituksen saatuasi Myllyn infosta Myllyntorilta. Helppoa kuin lahjakortin osto!

Asiantuntija suosittelee!
Hei! Myllyn Arjen Unohtelujen Asiantuntija suosittelee lämpimästi kirjoittamaan lahjakortin saldon ja ostopäivän muistiin tai säilyttämään kuitin. Että muistaa sitten viihtyä koko rahan edestä.

Kuinka kauan kortti on voimassa ja miten sitä käytetään?
Kortti on voimassa 12 kk lahjakortin ostohetkestä, eli siitä, kun se on ostettu tai noudettu automaatista –ei siis ensimmäisestä käyttökerrasta. Lahjakortti käy lähes kaikkiin Myllyn liikkeisiin (mutta liikkeiden sivuilta voi tuplavarmistaa).

Lahjakortti ei käy maksuvälineenä pankeissa tai valuutanvaihtopisteissä. Liikkeillä saattaa olla lahjakortin käytön tiimoilta omia rajoituksia. Kukin myymälä soveltaa lahjakorttiostoksissa omia palautuksiin liittyviä säännöksiään ja käytäntöjään. Huomioithan, että tyhjää lahjakorttia ei kannata hävittää mikäli mietit tuotteen palauttamista, sillä liike ei voi palauttaa rahaa Myllyn lahjakortille ilman alkuperäistä korttia.

Juuri avatuissa liikkeissä lahjakortti pyritään saamaan toimintaan mahdollisimman pian liikkeen avauduttua. Yleensä rekisteröinti tehdään viimeistään viikon sisään avajaisista. Lahjakorttijärjestelmään rekisteröidään vain Myllyn pysyviä liikkeitä. Mikäli liikkeiden maksupäätteet eivät sovellu lahjakortin
maksutapajärjestelmään, ei niitä voida rekisteröidä.

Lahjakortilla voi luonnollisesti ostaa vain sillä olevan saldon mitalta. Mikäli loppusumma ylittää saldon, maksetaan ylimenevä määrä muulla maksutavalla (käteinen, toinen maksukortti, toinen lahjakortti, todella melkein mikä tahansa sopii). Jos kortille sen sijaan jää rahaa, voi sitä käyttää osissa, kunnes
kortin voimassaoloaika umpeutuu.

Mistä tiedän kortin saldon ja voimassaoloajan? Entä jos saldo ylittyy?
Korttien saldon ja voimassaoloajan voi tarkistaa Myllyn Lahjakorttiautomaateista, saldolinkin kautta tai lahjakortista löytyvästä QR-koodista. On kätevää! Jos korttisi saldo kuitenkin mietityttää, tarkistathan sen itse ennen ostostentekoa, koska myymälöiden kassat eivät näe sitä omista maksujärjestelmistään.

Mikäli loppusumma ylittää saldon, maksetaan ylimenevä määrä muulla maksutavalla (käteinen, toinen maksukortti, toinen lahjakortti, mitä keksitkään ja mikä valtiotasolla lasketaan maksutavaksi).

Lahjakortti on heti käyttövalmis ja voimassa 12 kk ostopäivästä (ei ensimmäisestä käyttöpäivästä).

Mitä jos lahjakortti ei toimi?
Yleisin syy toimimattomuuteen on saldon ylittyminen. Tarkista saldo siis täältä tai kortista löytyvältä QR-koodilta. Jos saldo ylittyy, voi ylittävän summan maksaa toisella maksutavalla. Jos saldoa on riittävästi, mutta lahjakortti ei siltikään toimi, saat apua Myllyntorin infopisteeltä.

Yleisin syy lahjakortin toimimattomuuteen on, että ostosten summa ylittää lahjakortin saldon. Tarkista lahjakortin saldo kortista löytyvällä QR-koodilla tai täältä. Jos ostosten summa ylittää lahjakortin saldon, ylittävä summa tulee maksaa toisella maksutavalla. Jos lahjakortti ei toimi, vaikka kortilla on riittävästi saldoa, ota meihin yhteyttä palautelomakkeella.

Mitä jos haluan vaihtaa tai palauttaa tuotteen? Entä jos kortille jää saldoa?
Kullakin liikkeellä on omat palautuksiin ja vaihtoihin liittyvät käytäntönsä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, ja jos kortille jää saldoa voimassaoloajan umpeutumisen jälkeen, sitä ei valitettavasti voida palauttaa. Kadonnutta, varastettua tai vanhentunutta korttia ei myöskään pystytä korvaamaan, joten
pidäthän kortistasi huolta.

Yhteystiedot Kauppakeskus Myllyn lahjakorttiin liittyen
Kauppakeskus Mylly Oy
Myllynkatu 1, 21280 Raisio
markkinointi ((at)) kauppakeskusmylly.fi
p. (02) 332 3000

Tutustu Kauppakeskus Myllyn tietosuojaselosteeseen ››

Jokainen toimija Myllyssä vastaa omista järjestelmistään, tietosuojastaan sekä toiminnan vastuistaan.

newsletter background decoration
Kiinnostaisiko tarjoukset ja hyvin ihmeelliset uutiset?
Tietysti kiinnostaisi. Tilaa siis Myllyn uutiskirje, sinä ihmeellinen ihminen, niin saat kuulla kaiken tärkeän ensimmäisenä. Kokeile vaikka.