4.7.2024

Esprit Mylly uudistuu

Kauppakeskus Myllyn franchising vetoinen Esprit-myymälä jatkaa toimintaansa multibrand-myymälänä. Esprit Mylly on toiminut franchising myymälänä suomalaisen perheyrityksen toimesta usean vuoden ajan. Myymälässä panostetaan henkilökohtaiseen palveluun, jotta asiakkaalle löydetään parhaat ja laadukkaat asukokonaisuudet niin arkeen kuin juhlaan. Myymälämme uudistuu ja merkkivalikoimamme laajenee kesän ja syksyn aikana. Näin ollen palvelemme jatkossa asiakkaita entistäkin monipuolisemmin.

Tarjonnassa tyyliä ja mukavuutta

STREET ONE:

Saksassa huippusuosittu brändi, joka edustaa rentoa, trendikästä ja naisellista muotia. Syksymmällä saadaan mallistoa myös miehille.

CECIL:

Nuorekas, värikäs, tyylikäs mallisto. Materiaaleina käytetään useimmiten viskoosia, puuvillaa ja pellavaa.

KAFFE:

Tanskalaisia ajattomia klassikoita ripauksella naisellisia yksityiskohtia. CREAM: Boheemia, rentoa ja romanttista designia Tanskasta. Ihania naisellisia kokonaisuuksia.

SAINT TROPEZ:

Muodin uusimmat trendit sisältävä korkeatasoinen ja tyylikäs tanskalainen mallisto.

MORE&MORE:

Raikkaita värejä, pirteitä kuoseja, luovia leikkauksia, istuvaa muotoilua ja klassisia linjoja. Moderni ja naisellinen saksalainen brändi.

SOYA CONCEPT:

Valikoimaamme saamme myöhemmin syksyllä myös Soya conceptin laadukkaat perustuotteet.

newsletter background decoration
Kiinnostaisiko tarjoukset ja hyvin ihmeelliset uutiset?
Tietysti kiinnostaisi. Tilaa siis Myllyn uutiskirje, sinä ihmeellinen ihminen, niin saat kuulla kaiken tärkeän ensimmäisenä. Kokeile vaikka.