Myllyn lahjakortti

Myllyn oma lahjakortti – yhdellä lahjakortilla lähes 150 liikettä ja ravintolaa

Kauppakeskus Myllyn lahjakortilla voit antaa lahjaksi Varsinais-Suomen suurimman valikoiman muotia, kauneutta, viihdettä ja herkuttelua. Yhdellä lahjakortilla lähes 150 liikettä ja ravintolaa, katso lista tästä. Lahjan saaja voi siis nauttia kokonaisvaltaisesta shoppailupäivästä Myllyssä!

Täältä voit tarkistaa lahjakorttisi saldon, voimassaoloajan ja maksutapahtumat: lahjakortin tarkistus

Mistä lahjakortteja voi ostaa

Lahjakortteja voi ostaa kauppakeskuksesta sijaitsevista lahjakorttiautomaateista. Lahjakorttiautomaatit sijaitsevat Intersportin ja Iittalan edessä 1. kerroksessa. Lahjakortin saa heti mukaansa automaatista ja lahjakortti on heti käyttövalmis. Lahjakortin voimassaoloaika (12kk) lasketaan sen ostohetkestä. Lahjakortteja ei voi ostaa netistä.

Miten lahjakortti ostetaan

Lahjakortin euromäärän voi asiakas itse määrittää ostovaiheessa, summa voi olla mikä tahansa 10-250 € väliltä. Lahjakortin voi maksaa yleisimmillä pankki-/luottokorteilla, lukuun ottamatta DinersClub ja American Express –kortteja (huom. ei käteisellä). Automaatti varmistaa vielä ennen lopullista ostovaihetta, että asiakas varmasti haluaa tehdä oston valitsemalleen summalle tai vaihtoehtoisesti voi vielä tässä kohtaa perua oston. Asiakas saa ostosta kuitin ja kuitilla näkyy maksun saajana Kauppakeskus Mylly Oy. Maksuliikenteestä vastaa Nets, eikä Kauppakeskus Mylly vastaa muiden toimijoiden vastuiden osalta.

Kortti on heti oston jälkeen käyttövalmis. Automaateista voi ostaa kerralla 1-10 saman arvoista lahjakorttia. Korttien saldon ja voimassaoloajan voi tarkistaa lahjakorttiautomaateilla, yllä olevan saldolinkin kautta tai lahjakortista löytyvän QR-koodin kautta. Maksutapahtumat näkyvät QR-koodilla ja saldolinkistä.

Vinkki: Kirjoita lahjakortin saldo ja ostopäivä itsellesi ja/tai lahjansaajalle muistiin tai säilytä automaatista saatu kuitti.

Voimassaoloaika ja käyttö

Kortti on voimassa 12 kk lahjakortin ostohetkestä (huom. lahjakortin ostopäivä automaatista, ei ensimmäisen käyttökerran päivämäärä) ja sitä voi käyttää lähes kaikissa Kauppakeskus Myllyn liikkeissä, katso listaus mukaan rekisteröidyistä liikkeistä sivun alaosasta. Lahjakortin voi käyttää kerralla tai osissa. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä pankeissa eikä valuutanvaihtopisteissä. Liikkeillä saattaa olla omia rajoituksia lahjakortin käytön suhteen, tarkistathan nämä aina liikekohtaisesti. Kukin myymälä soveltaa omia palautuksiin liittyviä säännöksiään ja käytäntöjään lahjakorttiostoksissa.

Uusissa, juuri Myllyyn avatuissa liikkeissä, lahjakortti pyritään saamaan toimintaan mahdollisimman pian liikkeen avauksen jälkeen. Yleensä liikkeen rekisteröinti tehdään noin viikon sisään liikkeen avauksesta. Lahjakorttijärjestelmään rekisteröidään vain Myllyn pysyviä liikkeitä. Mikäli liikkeiden maksupäätteet eivät sovellu kauppakeskuslahjakortin käyttämään maksutapajärjestelmään, ei kaikkia liikkeitä pystytä tällöin rekisteröimään järjestelmään.

Lahjakortilla voi ostaa vain sillä olevan saldon verran. Mikäli loppusumma ylittää lahjakortin saldon tulee ylimenevä määrä maksaa muulla maksutavalla (käteinen, toinen maksukortti, toinen lahjakortti). Mikäli lahjakortille jää rahaa, ei sitä voida palauttaa käteisellä vaan lahjakorttia voi käyttää osissa voimassaoloajan umpeutumiseen saakka.

Lahjakortin saldon ja voimassaoloaika

Korttien saldon ja voimassaoloajan voi tarkistaa Myllyn lahjakorttiautomaateista, yllä olevan saldolinkin kautta tai lahjakortista löytyvän QR-koodin kautta. Asiakkaan tulee itse tarkistaa kortin saldo, sillä myymälöiden kassat eivät sitä näe omista maksujärjestelmistään. Mikäli ostoksen loppusumma ylittää lahjakortin määrän, voi loppuosan maksaa muulla maksutavalla (käteinen, toinen maksukortti, toinen lahjakortti).

Lahjakortti on voimassa 12 kk lahjakortin ostopäivästä ja on heti käyttövalmis.

Mitä tehdä, jos lahjakortti ei toimi

Yleisin syy lahjakortin toimimattomuuteen on, että ostosten summa ylittää lahjakortin saldon. Tarkista lahjakortin saldo kortista löytyvällä QR-koodilla tai täältä. Jos ostosten summa ylittää lahjakortin saldon, ylittävä summa tulee maksaa toisella maksutavalla. Jos lahjakortti ei toimi, vaikka kortilla on riittävästi saldoa, ota meihin yhteyttä palautelomakkeella.

Tuotteiden vaihto- ja palautustilanteet
Mahdollisissa tuotteiden vaihto- ja palautustilanteissa toimitaan liikkeen oman vaihto- ja palautuspolitiikan mukaisesti. Lahjakortin käyttämättä jäänyttä saldoa ei palauteta voimassaoloajan umpeutumisen jälkeen. Kadonnutta, varastettua tai vanhentunutta lahjakorttia ei korvata. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Yhteystiedot Kauppakeskus Myllyn lahjakorttiin liittyen

Kauppakeskus Mylly Oy
Myllynkatu 1, 21280 Raisio
markkinointi ((at)) kauppakeskusmylly.fi
p. (02) 332 3000

Tutustu Kauppakeskus Myllyn tietosuojaselosteeseen >>
Kauppakeskus Mylly ei vastaa muiden toimijoiden tai liikkeiden tietosuojan ja muiden vastuiden osalta, vaan jokainen toimija vastaa omista järjestelmistään, tietosuojasta sekä toiminnan vastuistaan.

Lista kauppakeskuslahjakorttiin rekisteröidyistä liikkeistä: Myllyn lahjakortti liikkeet
Huom. Lista päivittyy jatkuvasti ja liikkeitä lisätään/poistetaan Kauppakeskus Myllyn lahjakorttijärjestelmästä aina sen hetkisen tilanteen mukaan.