Kauppakeskussäännöt

Kauppakeskussääntöjen tarkoitus on edistää Meidän Myllyn viihtyisyyttä ja turvallisuutta sekä luoda kaikille kauppakeskuksessa asioiville yhteiset pelisäännöt.

Tervetuloa asioimaan ja viihtymään Meidän Myllyyn!

-Viihtyvyys Myllyssä
Meille on tärkeää, että kaikki viihtyvät Myllyssä. Kunnioitathan muiden viihtyvyyttä käyttäytymällä asiallisesti. Vältäthän turhaa mekkalointia ja kiroilua, etkä myöskään kuuntele äänentoistolaitteita kovalla. Mikäli huomaat jotain yleiseen viihtyvyyteen vaikuttavaa, otathan yhteyttä Myllyn järjestyksenvalvojiin.

-Liikkuminen kauppakeskuksessa
Meidän Myllyssä asioi viikoittain paljon asiakkaita, joten turvallisyyssyistä käytäviä/kulkureittejä ei saa tukkia eikä kauppakeskuksessa voi liikkua polkupyörällä, rullaluistimin, skeittilaudalla, hoover-laudalla tai muulla vastaavalla kulkupelillä.

-Esteettömyys
Meidän Myllyssä esteettömyys on pyritty huomioimaan mahdollisimman hyvin ja kulkeminen eri tasojen ja kerrosten välillä onnistuu myös esteettömästi. Pyörätuoleja on lainattavissa Myllyn Prisman puoleiselta käytävältä. Lapsiperheille tarkoitettuja työnnettäviä istuinkärryjä löytyy myös Myllyn Prisman puoleisesta osiosta, huomioithan kärryjen turvallisuusohjeet etkä jätä lastasi niihin ilman valvontaa. Muistathan myös palauttaa kärryt paikoilleen.

-Hissit ja liukuportaat&-tasot
Myllyssä asiointi on tehty helppokulkuiseksi. Hissejä löytyy mm. Myllyntorin ja Olohuoneen tuntumasta. Noudatathan ystävällisesti hissien käyttöohjeita. Lisäksi Myllystä löytyy kattavasti sekä liukuportaita että liukutasoja eri kerrosten välissä. Vahdithan lasten turvallisuuden vuoksi heidän kulkemista näissä, meno vain kulkusuuntaan eikä juoksemista liukuportaissa/-tasoilla. Ethän käytä liukuportaita rattaiden tai muiden kulkupelien kanssa turvallisuussyistä, esteetöntä kulkua varten löytyy liukutasoja ja hissejä.

-Koirat
Koirat ovat tervetulleita kauppakeskus Myllyyn. Koiran omistaja vastaa, että koira on kytkettynä eikä aiheuta häiriötä muille asiakkaille. Liikkeet määrittelevät itse ovatko koirat tervetulleita heidän liiketilaansa. Ethän ikinä jätä koiraa autoon kuumalla kelillä. Kauppakeskuksen ulkopuolelta, Prisman puoleisesta päädystä, löytyy myös koirien ulkohäkkejä. Koiran omistaja vastaa myös koiransa jätöksien asianmukaisesta korjaamisesta roskikseen.

-Lasten leikkipaikat
Meidän Myllystä löytyy paljon leikkipaikkoja perheen pienimmille ja meille on tärkeää, että koko perhe viihtyy Myllyssä. Muistathan, että alaikäiset lapset ovat aina huoltajiensa vastuulla, myös leikkipaikoilla, eikä heitä saa jättää ilman valvontaa turvallisuussyistä.

-Pysäköinti
Myllystä löytyy kattavasti ilmaisia parkkipaikkoja, niin parkkihallista kuin ulkopaikoitusalueilta. Huomioithan kuitenkin turvallisuussyistä rauhallisen ajonopeuden sekä yleiset liikennesäännöt. Sähköautojen latauspaikat ovat tarkoitettu vain sähköautoja käyttäville ja invapaikat erillisen invapaikoitusluvan saaneille.

-Lajittelu
Myllystä löytyy kattavasti eri jätteiden lajitteluun tarkoitettuja roska-astioita. Noudatathan lajitteluohjeita ja viet aina roskasi roskakoriin. Korjaathan omat jälkesi ja pidät omalta osaltasi yleiset tilat siistissä kunnossa.

-Kauppakeskuksen kauppakäytävillä myynti ja/tai asioiden jakaminen
Myllyn yleisiin tiloihin, käytäville tai paikoitusalueille ei voi tulla myymään tai jakamaan asioita/tietoa ilman kauppakeskuksen lupaa. Myös erilaisten flaierien jakaminen Myllyssä on kielletty ilman erillistä kauppakeskuksen johdon lupaa, tämä koskee myös flaierin kiinnittämistä autoihin. Myllyn kauppakäytävien myyntipaikat hoidetaan kauppakeskuksen kautta. Myös rahankeruu ja arpajaiset ovat luvanvaraista toimintaa, näihin vaaditaan aina asianmukaisten keräyslupien lisäksi myös kauppakeskuksen johdon lupa.

-Kerjääminen
Kerjääminen on kielletty kauppakeskus Myllyssä.

-Tupakointi ja päihteet
Tupakointi on kielletty muualla kuin Myllyn piha-alueiden erikseen merkityillä tupakkapaikoilla. Myös sähkötupakointi on kielletty sisätiloissa. Muistathan laittaa tupakantumppisi sille tarkoitettuun astiaan, jotta tupakkapaikkojen ympäristö säilyy siistinä. Alkoholin nauttiminen kauppakeskuksen yleisissä tiloissa on kielletty. Huumausaineiden käyttö on kielletty kauppakeskus Myllyssä.

-Löytötavarat
Mikäli huomaat hukanneesi jotain Myllyssä asioidessasi, voit tiedustella löytötavaroita:
Myllyn valvomo: p. (02) 332 3000ja Prisman info: p. 010 764 3000

Huomaathan tarkistaa myös Myllyntorin välitason pääsisäänkäyntien viereisten lokerikkojen löytötavarapisteen.

-Turvallisuus
Turvallisuus on meille tärkeä asia. Mikäli huomaat jotain yleiseen turvallisuuteen vaikuttavaa, otathan yhteyttä Myllyn järjestyksenvalvojiin.