27.1.2022

Kauppakeskus Myllylle on myönnetty SHORE-turvallisuussertifikaatti

GOLD Excellent -tasoisen sertifikaatin saavuttaminen tarkoittaa, että Mylly rakentaa arvokasta ja turvallista kaupallista alustaa henkilökunnalleen, vuokralaisilleen ja asiakkailleen.

Mylly sijoittui myös toista vuotta peräkkäin ensimmäiseksi kotimaan suurimpia kauppakeskuksia mittaavassa Luottamus&Maine-tutkimuksessa.

”Olemme iloisia SHORE-turvallisuussertifikaatista, sillä se vahvistaa brändiämme ja asemaamme Suomen luotettavimpana kauppakeskuksena”, kertoo Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantula.

Sertifikaatin nimi SHORE muodostuu sanoista Safe, Hospitality, Office, Retail ja Exhibitions. Sen myöntää ja sen myöntää kansainvälinen, riippumaton riskienkartoitusasiantuntija SAFE Asset Group. Sertifikaatin myöntäminen edellyttää toimijalta ensiluokkaisia riski- ja turvallisuuskäytäntöjä.

 ”On hienoa nähdä, miten Mylly tekee aktiivisesti töitä riskien minimoimiseksi ja kiinteistön arvon maksimoimiseksi ja tarjoaa näin turvallisen ympäristön vuokralaisilleen sekä asiakkailleen. Nämä tekijät vaikuttavat merkittävästi kauppakeskusten menestymiseen tulevaisuudessa.”, kertoo SAFE Asset Groupin toimitusjohtaja Erik Engstrand.

Lisätietoa SHORE sertifikaatista: www.shorecertification.com

 

newsletter background decoration
Kiinnostaisiko tarjoukset ja hyvin ihmeelliset uutiset?
Tietysti kiinnostaisi. Tilaa siis Myllyn uutiskirje, sinä ihmeellinen ihminen, niin saat kuulla kaiken tärkeän ensimmäisenä. Kokeile vaikka.