Aukioloajat
  • Kaikki liikkeemme palvelevat yhtenäisin aukioloajoin.

Arkisin 10–21
Lauantaisin 9–18
Sunnuntaisin klo 12–18
Prisma ark. 8–21, la 8–18 ja su klo 12–18

Poikkeuksena Alko.

Myllynkatu 1–99, 21280 RAISIO
Vaihde (02) 332 3000

Näin Kauppakeskus Myllyn laajennusosa rakentuu Myllyn Länsipäätyyn. Kuva päivittyy 5 minuutin välein.

Tilaa Myllyn e-kirje


OK Rekisteriseloste

Uusi Upea Minä -muotitapahtuma 5.-7.9.

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Kauppakeskus Myllyssä vietetään suurta muotitapahtumaa. Catwalkilla nähdään niin suositun muuttumisleikin voittajia kuin ammattimalleja. Tule poimimaan kauden trendeistä parhaat ja hakemaan ideoita tyylikkääseen syksyyn! Tapahtuman juontaa Saija Palin ja näytökset toteuttaa Modelpoint.

Lauantaina 30.8.2014 Mylly täyttyi reippaasta meiningistä ja punaisista poskista, sillä kauppakeskuksessa vietettiin huippusuosittua Sporttipäivää. Ohjelmaa oli joka makuun aina Pekka Hyysalosta Souceen.

Esiintymässä ja eri lajeja olivat esittelemässä olivat FC TPS, TPS Salibandy, COCO Sport, Raision Jumpparit, Raision Loimu ja Lahjan tytöt/Luminea. Halukkaat saivat kokeilla kikkailua salibandymailoilla ja soveltavaa liikuntaa.   


Mylly tempaisi yhdessä Lastenklinikoiden Kummien kanssa lauantaina 9.8 tukeakseen TYKSin Lasten ja nuorten klinikan toimintaa. Lavalla nähtiin laulavia lapsitähtiä, Jokeri Pokeri Box sekä huiman suosion saanut Kliff. Kiitos kaikille esiintyjille!

Lääkäriasema MediMylly avasi ovensa torstaina 7.8.

MediMylly

MediMyllyn tavoitteena on tarjota ystävällistä ja kokonaisvaltaista palvelua kaikenikäisille asiakkaille terveyteen liittyvissä asioissa. MediMyllyyn voi varata ajan puhelimitse tai netissä. Poikkeuksellisen MediMyllyn palvelukonseptista tekee se, että lääkärille voi tulla myös ilman ajanvarausta. Puhelimeen vastaa aina sairaanhoitaja, joten ongelma saattaa joskus ratketa jo puhelimessa asiantuntijan osaamisen avulla.

MediMylly sijaitsee aivan kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin vieressä ja on avoinna aina kauppakeskuksen aukioloaikoina.

Turun seutuliikenne ulottuu Myllyyn asti!

1.7. aloitti kuuden kunnan yhdessä järjestämä Turun seudun joukkoliikenne Föli. Edullisella 3 euron kertalipulla pääsee siis Myllyyn asti jatkossa linjoilla 220, 221 ja 300!

Tarkista seutuliikenteen aikataulut täältä.

1.7. Alkaa seudullinen joukkoliikenne: Kertalippu myllyyn vain 3 e. Linja 195 tuo perille!

Mylly hemmottelee asiakkaitaan kesäsunnuntaisin 22.6. alkaen heinäkuun loppuun Myllyn omalla maksuttomalla bussikuljetuksella! Kyyti lähtee Turun Kauppatorilta Ortodoksikirkon edestä tasatunnein klo 12-17 ja palaa Myllystä tunnin välein klo 12.30-17.30.

Turun seutuliikenne ulottuu jatkossa Myllyyn asti! (tämä lihavoituna)

1.7. Aloittaa kuuden kunnan yhdessä järjestämä Turun seudun joukkoliikenne Föli. Edullisella 3 euron kertalipulla pääsee siis Myllyyn asti jatkossa linjalla 195! Lue lisää: www.turku.fi/public/default.aspx?contentid=497095&nodeid=11916 (lyhennä bitlyn avulla linkki :)

Kauppakeskus Myllyyn avautui uusi Sokos for Men perjantaina 1.8.

Sokos for Men tarjoaa miehille laadukkaita ja tyylikkäitä pukeutumisentuotteita arkeen ja juhlaan. Merkkeinä G-Star Raw, Tiger of Sweden, Filippa K, Peak Performance ja Makia, Turo Tailor, 7 Camicie ja paljon muuta. Tervetuloa tutustumaan!

Mylly laajenee!

Kauppakeskus Mylly Oy:n hallitus on hyväksynyt lähes 50 miljoonan euron investoinnin, joka kasvattaa kauppakeskuksen kokonaispinta-alan noin 66 000:sta lähes 90 000 neliömetriin.

Myllyn laajennuksen on määrä olla käytössä syksyllä 2015, mutta kauppakeskus toimii normaalisti laajennustöiden aikana. Keväällä käynnistynyt rakentaminen työllistää satoja rakentajia ja suunnittelijoita.

Myllyn liikkeiden kokonaismäärä kasvaa nykyisestä sadasta yli 150 liikkeeseen.

Tilaa Myllyn e-kirje


OK Rekisteriseloste

SOL Suojakäsittely 6,50€

SOL Suojakäsittely suojaa vaatetta lialta ja kosteudelta. Suosittelemme suojaamaan vaatteet uutena ja jatkossa pesujen yhteydessä. Aurinkoa arkipäivään, hymyä huomiseen.

6,50€


REIJO MÄEN UUTUUS COWBOY

Viihdemaailman kulissien taakse sukeltava Cowboy huipentaa Suomen Länsi -trilogian Joulukaupungin aattoilta tummuu. Varjoissa hiipii paha pukki - ja pian gangstapyrkyri nimeltään Cowboy menettää stetsoninsa, naisensa ja itsekunnioituksensa. Vares joutuu tällä kertaa tutustumaan muun muassa suomalaisen stand up -komiikan outoon maailmaan.

24,95


DMT VE - Sähkömonsteri

4WD - kosteussuojattu - sisältää akun ja laturin

459,00


Digikuvat heti mukaan!

Koot 10x15, 13x18, 15x20, 20x30


Bagelin ostajalle juoma tai jälkkäri

1,50


Rage VE - Sähkökrossi

4WD - Kosteussuojattu - sis. akun ja laturin

389,00


Ella sarjan uutuus

Ella ja kaverit karkaavat koulusta. Sarjan viidennessätoista kirjassa Ella ja hänen kaverinsa pääsevät vihdoin toiselta luokalta! Mutta heidän uusi luokkansa onkin yllättäen kaksi ja puoli A. "Minä pidän koulusta ja opettajasta, mutta läksyjä saisi olla enemmän", sanoi Tiina. "Nykykoulussa opetetaan liian vähän ydinfysiikkaa", arvosteli Tuukka. "Lasten pitäisi saada itse päättää omista asioistaan", sanoi Pukari. "Ruokatunnit saisivat olla pidempiä ja niitä pitäisi olla paljon enemmän", sanoi Pate. Niinpä me päätimme karata koulusta ja etsiä tilalle sellaisen, jossa kaikilla olisi aina hauskaa. Karkumatkalla ystävykset kohtaavat mystisen ja vähän pelottavankin taikuri Papadamin, jonka aikomukset uhkaavat sekä opettajan perhettä että koko kaupungin tulevaisuutta. Uusi Ella ja kaverit on aiempien tapaan itsenäinen jatko-osa sarjalle. Sen entistä isompi formaatti, helppolukuinen teksti ja Mervi Lindmanin hauska piirroskuvitus sopivat kaikentasoisille lukijoille.

19,95


PS4 Konsoli NHL 15 Bundle

Ennakkohinta - Varaa nyt! NHL 15. julkaisu 11.syyskuuta. Bundle 12.syyskuuta!

439,90


CRONIZ

Maista croissantin ja donitsin yhdistelmää Cronizia!

3,30€


Kutsu Kauneuteen

Tervetuloa Kutsu Kauneuteen -tapahtumaan Sokokselle 1.-7.9.2014. Hyödynnä tapahtuman huippuedut ja asiantuntijoidemme vinkit!

 


Uutuus Yön sydän on jäätä

Salakapakoita, elokuvateattereita, pimeitä sivukujia, yhteiskunnallisia jännitteitä - historiallisen dekkarisarjan avausosa herättää eloon 1920-luvun kuohuvan Helsingin Keväällä 1921 helsinkiläisten juomavesisäiliöstä Vesi linnasta löytyy kuollut mies. Todisteet viittaavat siihen, että entinen punavanki olisi tappanut jääkäriupseerin kostaakseen kärsimänsä vääryyden. Sisäasiainministeriössä työskentelevää Karl Axel Björkiä selitys ei kuitenkaan tyydytä. Murhatutkimukset vievät Björkin öisille retkille kaupungin kaduille, työläiskortteleihin ja salaliittolaisten ja vakoojien suosimiin hotelleihin ja ravintoloihin - sekä muotisalonkiin, jonka omistaja on kenties muutakin kuin bolsevikkeja paennut aatelisnainen.


Destiny 9.9.2014 Varaa

PS4, PS3, XBO ja 360 Konsoleille Vanquard Armoury Edition.+ T-paita
Ennakkovaraajille!

Ennakkohinta 62,99


Sukat 3 paria

Paljon eri värejä ja kuoseja.

10€


Kaikki Nevada-farkut

Syksyn ensimmäinen kampanja on käynnissä. Kaikki Nevada-farkut 39,95 kpl (norm. 49,95 kpl). Tervetuloa!

39,95


Klubitarjous 31.8.-13.9.

Get ready for autumn!


Boxerit 3 kpl

Paljon eri värejä ja kuoseja.

29,90€


Fortune 612 III

Näyttävä radio-ohjattava Americas Cup purjevene.

269,00


Maanantaina 1.9.2014

Erä!Lancome uutuus!Visionnaire Cx -seerumi 50 ml. Edistyksellinen ihoa korjaava seerumi.Rypyt, ihohuokoset, tasaisuus.

79,- (norm.109,-)


Rohkeaa kehysmuotia

Saat kahdet Osiris-lasit PENTAX-yksiteholinsseillä alk.179€

alk.179€


Vuokraa Hagerty -pesuri

Vuokraa SOL Pesulasta Hagerty -pesuri, jolla peset tehokkaasti ja näppärästi esimerkiksi mattoja, sohvia ja nojatuoleja. Pesuri soveltuu myös autojen, asuntovaunujen ja veneiden istuinpäällisten ja tekstiilien puhdistukseen.

49,50 - 89,50


Galaxy Visitor 3

Vakaa ja helposti lennätettävä kuvauskopteri ulkokäyttöön.

199,00


Lahjaksi puhdasta arkea

Anna lahjaksi puhdasta arkea ja iloa. Valitse SOL Pesuloiden lahjakortti haluamallesi tuotteelle tai arvolle.


Kuukauden Bagel

Kalenteri kuukausittain vaihtuva bagel-täyte

5€


Vapaa-ajan paitoja

Ensimmäiset syksyn paita-uutuudet ovat saapuneet Dressmann-myymälään. Tervetuloa!

alk. 19,95 kpl


Kotiinviejän edut!

Osta 5 saat 6, osta 9 saat 12 herkkua!


RAIKKAAT LIINAVAATEPESUT

SOL Pesula pesee ja mankeloi liinavaatteet käyttökuntoon, pesuhinta 5,90 eur/kg, minimiveloitus 4 kg. Mankeloituina tekstiilit tuottavat vähemmän pölyä, pysyvät puhtaina pidempään ja mahtuvat pienempään tilaan.

5,90€/ kg


REMONTTIMYYNTI

KAIKKI tuotteet alennettu! - 30 % / - 50 % ja jopa - 70 %

Kaikki alennettu!


2kpl

T-paitoja

34,90€


Airstreak 500

Sähäkkä sähkövene, sis. akun ja laturin.

249,00


Ihanat Cream uutuudet!

Creamin uusi mallisto on saapunut. Tule katsomaan ja ihastu!

 


Tiistaina 2.9.2014

Biotherm Blue Therapy Serum-In-oil -yöseerumi 30 ml. Kaikille ihotyypeille.

49,- (norm.69,50)


Desigual nyt Sokoksella!