Voita VIP-liput Aura Festeille!

Tilaa Myllyn uutiskirje ja osallistut Aura Festin VIP-lippujen arvontaan. Aura Fest järjestetään Turussa 10.-11.8.! Katso esiintyjät tästä >>

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kaksi (2 kpl) kahden (2) päivän GUEST VIP-lippua.  Arvonta suoritetaan 2.8.2018. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

 

 

 

 

Aura Fest VIP-lippujen arvonnan säännöt

  1. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit

Kauppakeskus Mylly ja Aura Fest

  1. Arvonta

Arvonta järjestetään Myllyn nettisivustolla ja siihen voi osallistua tilaamalla Myllyn uutiskirjeen. Arvonta tehdään uutiskirjeen tilaajien kesken. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kaksi (2 kpl) kahden (2) päivän GUEST VIP-lippua.  Arvonta suoritetaan 2.8.2018. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 päivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Palkintoa ei luovuteta takautuvasti tämän jälkeen. Voittajan etunimi voidaan julkaista markkinoinnin yhteydessä. Palkinto noudetaan Myllyn Prisman infotiskiltä.

  1. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta seuraavaksi mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua Kauppakeskus Myllyn työntekijät. Yhteystiedot kerätään palkinnosta ilmoittamista varten. Alaikäisillä arvontaan osallistujilla tulee olla huoltajan suostumus.

  1. Osallistumisaika

Kilpailuun voi osallistua tilaamalla Kauppakeskus Myllyn uutiskirjeen 1.8. mennessä.

  1. Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua tilaamalla uutiskirjeen Myllyn nettisivuilta. Osallistujan tulee myös lukea ja hyväksyä rekisteriselosteen sekä kilpailun säännöt.

  1. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista. He eivät ota vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Kauppakeskus Myllyn, arvonnan yhteistyökumppanin tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

  1. Henkilötietojen käsittely

Annetut tiedot tallennetaan uutiskirjeen tilaajakantaan. Tilanneille lähetetään suoramarkkinointia ja ajankohtaisia uutisia sähköpostiin. Osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

  1. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta ja sen käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Säännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.