Virkeä paluu töihin – Myllyn kautta

Kesän rento reissailu ja auringossa köllöttely on ehkä pikkuhiljaa väistymässä, mutta meidän Myllystä kesän fiilistä voi hakea ympäri vuoden. Paluu arkeen ja töihin voi olla rankka, joten voit valmistautua tai toipua shokista vaikka herkkuhetkellä yhdessä yli 20 kahviloista ja ravintoloistamme.

Yli 50 liikkeen muotiliikevalikoimasta valitset arkeen uutta sävyä ja sisustukseenkin voit päivittää helposti uudet kauden sävyt Myllyssä. Pyydä vaikka Eurokankaan asiantuntijoilta vinkit kauden tuleviin trendiväreihin ja nappaa mukaan välipalaa M6-ravintolamaailman herkullisesta valikoimasta.

Motivaatiota arkeen meidän Myllystä

Piristysruiskeen saat ainakin Myllyn palatessa arkeen 10.–11.8. iloisella tapahtumalla, mukana myös Tivoli Seiterä. Katso tapahtuman tiedot täältä.

Varsinais-Suomen suurimman kauppakeskuksen käytävillä keräät aina rentoa fiilistä ja iloa arkeen: niitä tarvitaan varsinkin ennen töihin paluuta. Ja mikä parasta, kesken työviikkoakin voi käydä lataamassa omia akkujaan meidän Myllyssä – ihan ympäri vuoden.

Kaikkien ravintoloiden lounaslistat löydät kätevästi nettisivuiltamme, joten tee rauhallinen lasku arkeen ja syö ulkona lounasaikaan vaikka koko ensimmäinen viikko.

Virkisty ja innostu arjesta – Tule jo!

Meidän Myllystä löytyy maksutonta pysäköintitilaa 3 000 autolle ja Turun joukkoliikenteen Fölillä pääsee suoraan kauppakeskuksen ovelle. Fölin linjat 220, 221 ja 300 huristelevat paikalle kesäaikatauluin Turun keskustasta ja Raisiosta.

Kauppakeskuksen arkea pääset seuraamaan aktiivisissa somekanavissamme Facebookissa ja Instagramissa. Tilaamalla Myllyn uutiskirjeen saat aina ensimmäisenä tiedon kiinnostavista tapahtumistamme ja uutuuksista.

Palvelemme yhtenäisin aukioloajoin, arkisin klo 10–21 ja viikonloppuna 10–19. Prisma palvelee maanantaista lauantaihin klo 8–22 ja sunnuntaisin klo 9–21   . Poikkeusaikataulut löydät täältä.