Viking Line -pop up Myllyyn

Viking Linen risteilyiltä tuttu myymäläkonsepti laajenee. Kauppakeskus Myllyyn avautuvasta pop up -myymälästä voi ostaa Punaisten laivojen tuttuja tuotteita edulliseen merihintaan. Viking Line Pop Up Shop Mylly on avoinna 5.12.2020–28.2.2021.

Viking Line Pop Up Shop nousee Kauppakeskus Myllyyn joulukuun alussa. Tuotevalikoima on risteilyiltä tuttu: muotia, kauneutta ja makeisia sekä Ville Viking -tuotteita.

Kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, Myllyntorin kulmalla sijaitsevaan Viking Line Pop Up Shopiin luodaan Punaisten laivojen tunnelmaa ja siellä tullaan näkemään myös viihdeohjelmaa.

” Toivotamme Viking Linen Pop Up Shopin lämpimästi tervetulleeksi Myllyyn! Olen varma, että myymälä tulee kiinnostamaan erityisesti jouluostoksille saapuvia lapsiperheasiakkaitamme, sanoo Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantula.

” Meillä on ollut ikävä asiakkaita ja haluamme pop up -myymälällä tuoda Viking Linen laivatunnelmaa sinne, missä asiakkaat ovat. Uskomme, että ihmisiä houkuttelevat paikalle niin maahintoja edullisempi hintataso kuin erityisesti lapsiperheille rakkaat, punavalkoiset Ville Viking -tuotteet, kertoo Viking Linen Head of Retail Operations Mats Kotka.