Kaikki tyyliin on Myllyssä.

…mutta miksi ei muotiin?

Muoti määritellään usein yleiseksi tavaksi. Uuden muodin katsotaan syntyneen, kun “tarpeeksi moni matkii toisiaan jossakin tietyssä asiassa”, ja koko juttu viimeistellään yhteisöllisellä paineella ja viestimien painostuksella.

Tyyliä sen sijaan kuvataan taiteilijan, esittäjän, tietyn ajan, koulukunnan tai jonkin muun senkaltaisen omaleimaiseksi ilmaisu- tai esitystavaksi.

Meistä on fantastisen kivaa, kun saa olla ihan niin omaleimainen kuin kiinnostaa tai on kiinnostamatta. Meitä nimittäin kiinnostaa moni asia, mutta ei se, miltä näytät. Meille olet nimittäin joka tapauksessa ihan ihme tyyppi. <3

Siksipä Myllystä saa nyt ja jatkossa tyyliin kaiken, olipa tyyli millainen tahansa. Eläköön omanlaisuus ja kaikenlaisuus – ja eläköön ihm(eell)isyys!

Täällä lista kaikista Myllyn tyylin liikkeistä. Tervetuloa tyyliin katsomaan.

 

Pssst! Sinä! Matkalla näille suunnille? Saavu hyvin perille, poikkea ensin Myllyssä!

 

Varsinais-Suomen kesä on täynnä juhlaa, metkaa ja seikkailuja pikku- ja isommille ihmisille. Olipa suuntana Saaristo, saaristo, Naantali (ehkäpä laaksoista legendaarisin eli Muumimaailma), Turku, Kesärauha, Pori Jazz, mökki, Ruisrock tai DBTL, yhdistää niitä kaikkia se, että ihan niiden varrella on maailman ihmeellisin raisiolainen kauppakeskus. Ja se vasta on kätevää, koska sen lisäksi, että Myllystä saat kaiken tarvittavan retkillesi, saatat vieläpä vahingossa unohtua viihtymään. Kokeile vaikka. <3


Alkoiko rannikkoseutu kiinnostaa? Mainiota! Tutustu tästä lisää ihme kohteisiin!

Hurmaannu merellisestä Naantalista

Avaa festarikesä Saaristossa 9.–10.6.

Avaa seikkailukesä saaristossa

Nauti ikonisesta Turun kesästä

Virittäydy aitoon raisiolaiseen tunnelmaan Playa del Raisio Beach Partyilla 30.6.–1.7.

Koe via dolorosa ja Suomen vanhin festari Ruisrock 7.–9.7.

Jazzaa, syö ja nauti Pori Jazzeilla 7.–15.7.

Fiilistele kaupunkia ja festaritunnelmaa DBTL:ssä 27.–29.7.

Lähde kesän kauneimmalle seikkailulle Rengastielle

newsletter background decoration
Kiinnostaisiko tarjoukset ja hyvin ihmeelliset uutiset?
Tietysti kiinnostaisi. Tilaa siis Myllyn uutiskirje, sinä ihmeellinen ihminen, niin saat kuulla kaiken tärkeän ensimmäisenä. Kokeile vaikka.