Trendikkäästi hiki pintaan

Kukapa ei haluaisi treenatessaan tuntea oloaan mukavaksi ja näyttää hyvältä? Kevään edetessä sporttivaatteiden materiaalit kevenevät, värit rohkaistuvat ja hyllyt hohtavat kirkkaanvihreinä, -punaisina ja ennen kaikkea -keltaisina. Vaikka Suomen Milanon lenkkipolut jo odottavat kulkijoitaan, voi sporttisempaa tyyliä rokata myös treeniajan ulkopuolella. Ylisuuret hupparit, crop topit ja leveälahkeiset housut ovat juuri nyt trendien huipulla, varsinkin jos niihin liittää olan yli kietaistun vyölaukun.

 


Sporttimuoti sopii kaikille, tietää Brand Galleryn myyjä ja tämän viikon MyllyLooks-malli Krista, 22.


Keltaista, keltaista, keltaista! Värikkyys on nyt in. Nämä ja monet muut pirteät ihanuudet löydät Stadiumista.


Stadiumin hyllyt täyttyvät tänä keväänä mukavista vaatteista. Löysä college on sopiva vaate vaikka lenkkipolulle tai rentoon illanviettoon.


Kauppakeskus Myllystä voit napata mukaasi koko sporttisen vaateparren. Voit esimerkiksi yhdistää näpsäkän lippiksen (Intersport) lenkkareihin (XXL) ja urheiluliiveihin sekä värikkäisiin juoksuhousuihin (Intersport).


Carlingsin valikoimasta voit bongata yksinkertaiset ja hauskat printit yksivärisissä paidoissa


Just do it! Oranssi, punainen ja olkapäälle nostettu vyölaukku – onko mitään trendikkäämpää? (Stadium)

 


Voltin seiniltä voit bongata urheilumerkkien tyylikkäimpiä uutuuksia, jotka taipuvat menoon kuin menoon. Mukaasi voit valita myös uudet värikkäät uimahousut.

 

Sporttimuotiin kuuluu mukavuus, värikkyys ja rentous. Hölkkää Suomen Milanoon ja valitse parhaat vaatteet urheiluinspiraation saavuttamiseen.

 

Tutustu myös aiempiin blogiteksteihin kevään muodista: