ToiveMylly

Kun ToiveMyllyyn laittaa toiveita, se usein tekee niistä totta. Jos aikoo pysyä vastaisuudessakin maailman ihmeellisimpänä raisiolaisena kauppakeskuksena, täytyy kuunnella asiantuntijoita – viihtymisen, kiinnostavuuden, parhaan palvelun, asiakaskokemuksen ja tulevaisuuden toiveiden. Eli sinua.

ToiveMylly on Myllyn vaikuttajayhteisö, joka on olemassa siksi, että te saisitte äänenne helposti ja kovaa kuuluviin. Haluamme tietää kaikista isoista ja pienistä tarpeista ja toiveista ja mielipiteistä, joilla tehdään Myllystä koko ajan vähän parempaa – sellaista asiakkaidensa näköistä ja maailman ihmeellisintä.

Tule siis mukaan, tulehan. Kauppakeskuksesi tarvitsee sinua.

Sinustako ihka oikea toivemyllyläinen?

Hyppää ToiveMyllyyn.

ToiveMylly on vaikuttajayhteisö, johon olet enemmän kuin tervetullut, sinä vähintään 15-vuotias Myllyn ystävä – vakikävijä tai satunnainen piipahtaja, yhtä lailla tärkeä.

Koska Myllyn tarkoitus on viihdyttää, on ToiveMyllykin kiva ja mutkaton: osallistuminen on helppoa ja voit aina itse valita milloin ja millaisiin kyselyihin haluat vastata. Ja (kuten tapana on sanoa silloin kun on erityishyvä juttu kyseessä), eikä siinä vielä kaikki – saat toki tilaisuuden vaikuttaa Myllyn tulevaisuuteen, mutta myös mahdollisuuksia erilaisiin palkintoihin ja etuihin. Ihan vaan kiitokseksi, kun autatte meitä luomaan maailman ihmeellisintä raisiolaista kauppakeskusta.

Joko kiinnostuit? Taisit vähän kiinnostua. Täytä ilmoittautumislomake niin olet mukana.

Tulehan jo sieltä.

Ryhdy toivemyllyläiseksi tästä.

(ToiveMyllyn säännöt, tietosuojaselosteen ja rekisteriselosteen voit lukea täältä.)

ToiveMylly-kehittäjäyhteisö toteutetaan yhteistyössä Marketing Clinicin kanssa. Kyselyiden ja tutkimusten kautta kerättyä aineistoa hyödynnetään Kauppakeskus Myllyn liiketoiminnan käyttöön. Eikö toivemyllyläisyys sittenkään nappaa? Emme tietenkään haluaisi että menet, mutta lähteminen on yhtä sujuvaa kuin liittyminen: lähetä sähköposti osoitteeseen insight@marketingclinic.fi ja kerro, että haluat poistua yhteisöstä. Takaisin saa aina tulla.

newsletter background decoration
Kiinnostaisiko tarjoukset ja hyvin ihmeelliset uutiset?
Tietysti kiinnostaisi. Tilaa siis Myllyn uutiskirje, sinä ihmeellinen ihminen, niin saat kuulla kaiken tärkeän ensimmäisenä. Kokeile vaikka.