ToiveMylly

ToiveMylly jalostaa toiveista tulevaisuutta!

Liity mukaan tästä! 

Mylly arvostaa kävijöidensä näkemyksiä. Kävijämme tietävät parhaiten, millainen meidän Myllyn tulisi olla, jotta siellä vieraileminen olisi mahdollisimman miellyttävää. Siksi kutsumme sinut mukaan ToiveMyllyyn!

ToiveMylly on vaikuttajayhteisömme, joka tarjoaa kävijöillemme mahdollisuuden saada asiansa kuuluviin entistä helpommin. Kun teemme asioita yhdessä nyt, on tulevaisuus parempi meille kaikille.

Mylly haluaa olla Suomen kiinnostunein kauppakeskus, ja ToiveMylly on tämän tavoitteen mahdollistaja. Kuuntelemme ToiveMyllyssä pieniä ja suuria tarpeita ja toiveita kehittämiseemme liittyen. Tarjoamme mahdollisuuden tuoda esiin omia mielipiteitä, innovoida uusia elämyksiä Myllyyn ja käydä keskustelua tulevaisuudestamme. Se on Suomessa ennennäkemätön keino osallistua oman kauppakeskuksensa tulevaisuuteen.

Olemalla osa ToiveMyllyä pääset rakentamaan meidän Myllystä unelmiesi mukaista!

 

Tule mukaan!

ToiveMylly on vaikuttajayhteisö, johon ovat tervetulleita kaikki vähintään 15-vuotiaat Kauppakeskus Myllyn ystävät.

ToiveMyllyyn osallistuminen on helppoa ja voit itse aina valita, milloin ja mihin kyselyihin haluat vastata. Voit osallistua kyselyihin ja kehittämiseen monin tavoin: Saat kutsuja nopeisiin mobiilikyselyihin, virtuaalisiin paneelikeskusteluihin tai laajempiin kehittämisprojekteihin. Olit sitten Myllyn vakikävijä tai satunnaisempi vierailija, olet tervetullut kertomaan toiveistasi ja kommentoimaan uusia ideoita.

ToiveMyllyyn osallistumalla saat paitsi tilaisuuden vaikuttaa Myllyn tulevaisuuteen, myös mahdollisuuden erilaisiin palkintoihin ja etuihin! Palkinnoilla haluamme osoittaa kiitollisuutemme Myllyn kehityksen edistäjille.

Yhteisöön voit liittyä helposti täyttämällä ilmoittautumislomakkeen, jolla kysymme sinusta muutamia taustatietoja.

Liity mukaan tästä!

Tietosuoja >>

 

 

ToiveMylly -kehittäjäyhteisö toteutetaan yhteistyössä Marketing Clinicin kanssa. Kyselyiden ja tutkimusten kautta kerätty aineistoa hyödynnetään Kauppakeskus Myllyn liiketoiminnan käyttöön.
Jos haluat erota yhteisöstä, lähetä sähköposti osoitteeseen insight@marketingclinic.fi 
 ja kerro, että haluat poistua yhteisöstä.