Tivoli Seiterä

Myllyssä riittää pian riemua vauvasta vaariin, kun hupivallankumous saapuu ja pistää koko kansan laittamaan tivoliksi! Laitteita ja hupia riittää jokaiseen makuun, aina pienten lasten karuselleista hurjempiin kieputtimiin. Tivolialueelta löytyy lukuisia laitteita pikkuväen lemppareista hurjapäiden suosikkeihin sekä monia pelejä, narunvetoja ja ongintaa. Tivoli Seiterä on Suomen virallinen tylsyydenpilaaja yli 50 vuoden kokemuksella.

Huvitellessa nälkä tai jano saattaa yllättää ja siihen löytyy makoisat herkut makkarasta hattaraan ja hodarista hamppariin sekä paljon muuta suolaista ja makeaa, Karkki-kioskin metrilakuja ja pehmiksiä unohtamatta!

Alueelle on vapaa pääsy! Tivoli palvelee Myllyn Plantagenin puoleisella parkkipaikalla 8.–12.8.2018 seuraavin aukioloajoin:

Keskiviikosta perjantaihin          15–20

Lauantai                                       12–20

Sunnuntai                                    12–16

Tivolilauantaina 11.8. Tivoli Seiterän Leo Leijona vierailee Meidän Karkeloissa ympäri kauppakeskustamme! Leo leijonaa pääset moikkaamaan ja halimaan aina tasatunnein, klo 12, 13, 14 ja 15. Lauantaina 11.8. kauppakeskuksemme ovet ovat tivolin kunniaksi auki tunnin pidempään ja tällöin osa liikkeistämme sekä Länsipäädyn ravintolamaailma palvelevat myös kello 20 asti. Prisma palvelee normaalisti kello 21 asti.

Viimeisenä tivolipäivänä eli sunnuntaina 12.8. kello 14 herkullinen karkkisade tivolin Crazy Dance laitteesta!

Lippuja ja rannekkeita laitteisiin voit ostaa paikan päältä tai etukäteen verkkokaupasta Tivoli Seiterän nettisivuilta. Tivolitorstaina 2 ranneketta tarjoushintaan 50€ (norm. 62€).

Koko perheen tivolipäivä on superhauska idea viettää yhdessä viimeistä kesäviikonloppua ennen arkeen paluuta. Nähdään pian hupihommissa!