Tempur Brand Store syksyllä Myllyyn!

Tempur Brand Store -ketju laajenee entisestään ja avaa jo toisen myymälän Varsinais-Suomeen

TEMPUR tunnetaan tutkitusti hyvinvointia edistävistä, kehon lämmön tunnistavasta ja painetta vähentävästä materiaalista valmistetuista patjoista ja tyynyistä. 

 – Olemme todella onnellisia, Myllyn myymälän avaamisesta syksyllä. Pääsemme sen myötä palvelemaan alueen asukkaita entistä laajemmin. Ensimmäinen ketjun myymälä avattiin Turun keskustaan 2012 tammikuussa, kertoo Tempur Brand Store Turun myymäläpäällikkö Tero Jokela.

– Myymälästämme saat parasta mahdollista apua nukkumisergonomiasi ja unen laatusi parantamiseen.

Tempur Brand Store -myymälöiden henkilökunta koostuu koulutetuista nukkumisergonomian ammattilaisista, Jokela jatkaa.

Myllyn Tempur Brand Store avautuu Myllyyn elokuussa Ruohonjuuren naapuriin, ensimmäiseen kerrokseen. Voit tutustua uutuusmallistoon verkossa jo nyt.

– Tempur täydentää Kauppakeskus Myllyn liiketarjontaa entisestään. On hienoa, että saamme julkaista uusia avauksia ja kiitollisessa asemassa sen suhteen, että Myllyn vetovoima kantaa myöskin vallitsevissa olosuhteissa, kertoo Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantula.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Mari Hantula, Kauppakeskus Mylly Oy, mari.hantula@kauppakeskusmylly.fi, 0504419394

Kauppakeskus Mylly on Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus. Myllyssä on yli 150 liikettä ja kerrospinta-alaa noin 83 000 neliötä. Kauppakeskuksessa palvelee tavarataloja, liikkeitä urheiluun ja vapaa-aikaan, vaateliikkeitä, ravintoloita, kahviloita ja erilaisia erikoisliikkeitä. Vuonna 2019 Myllyssä vieraili 5,75 miljoonaa kävijää, ja kauppaa tehtiin 233 miljoonan euron arvosta. www.kauppakeskusmylly.fi

TEMPUR tunnetaan tutkitusti hyvinvointia edistävistä, kehon lämmön tunnistavasta ja painetta vähentävästä materiaalista valmistetuista patjoista ja tyynyistä. TEMPUR+SEALY on maailman suurin ja arvostetuin alan valmistaja. TEMPUR Sealy Suomi Oy ja nukkumisergonomiaan erikoistuneet Tempur Brand Storet (Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Joensuu, Turku ja pian Raisio) ovat osa Tempur-Sealy International Inc. (NYSE: TPX) -konsernia, joka toimii yli 90 maassa. www.tempur.fi  ja www.sleepcenter.fi