Löysäpipoisin talviloma 19.-25.2.

Kun joskus joku arkinen askare kiristelee mieltä, on syytä vähän höllätä. Tervetuloa siis löysäpipoisimmalle talvilomalle Kauppakeskus Myllyyn 19.–25.2. Luvassa kaikkea muuta kuin tylsyyttä ja nipotusta. Katso vaikka!

Uusi leikkipaikka

Uuden leikkipaikan avajaisia vietetään maanantaina 19.2. klo 11-19. Avajaispäivänä luvassa mm. ilmapallotaikuri, kasvomaalausta ja herkkuja.

Tervetuloa tutustumaan leikkipaikkaan koko viikon ajan! Leikkipaikan löydät Hiuskeskuksen ja Nissenin välistä.

Metkoja sähköautoja lainattavaksi

Aja luvan kanssa ympäri kauppakeskusta! Sähköautot lainattavissa uuden leikkipaikan edustalta, eli siis Silmäasemaa vastapäätä, ti-la klo 11-19.

Piirtelysali

Kuka sanoi, että seiniin ei saa piirtää? Nyt saa! Piirtelysalin löydät The Body Shopin naapurista koko viikon ajan.

Suomen suurin villamyssy

Suomen suurimman villamyssyn paikalle tuo – kukapas muukaan kuin Myssyfarmi. Myssyfarmin löydät Myllyntorilta. Tule katsomaan Myssyfarmin mummoja tai osallistu ilmaiseen tupsupajaan ke-la klo 14–18.

Jättipelit

Pelaa suosikkipelejä, eli ristinollaa, Jengaa ja Twisteriä jättikoossa koko viikon ajan. Pelialueen löydät Haltin edustalta.

Muumien lettukestit

Iittalan myymälässä paistetaan lettuja talvilomaviikon kunniaksi! Tervetuloa Muumien lettukesteille torstaina 22.2. ja perjantaina 23.2. klo 12-14.30!

Piponlöysäysstopit

Löysää toki pipoa upouusilla piponlöysäysstopeilla. Nyt on aikaa rentoutua ja heittää säännöt nurkkaan! Piponlöysäysstoppeja löydät Myllyn 2. kerroksesta H&M:ää ja Name Itiä vastapäätä.

newsletter background decoration
Kiinnostaisiko tarjoukset ja hyvin ihmeelliset uutiset?
Tietysti kiinnostaisi. Tilaa siis Myllyn uutiskirje, sinä ihmeellinen ihminen, niin saat kuulla kaiken tärkeän ensimmäisenä. Kokeile vaikka.