Synttäritarinat – arvonnan säännöt

1. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit

Kauppakeskus Mylly ja Mainostoimisto SST

2. Arvonta ja palkinto

Arvonta järjestetään Myllyn nettisivustolla ja siihen voi osallistua täyttämällä linkin takaa löytyvän lomakkeen. Arvonta suoritetaan kaikkien kilpailuaikana Myllyä koskevan muiston tai tarinan jättäneiden kesken. Kilpailuaika on 6.–15.9.2019.

Arvonnan palkintona on Myllyn lahjakortti (1 kpl), jonka arvo on 180 euroa. Arvonta suoritetaan 30.9.2019 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 5 päivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Palkintoa ei luovuteta takautuvasti tämän jälkeen. Voittajan etunimi voidaan julkaista markkinoinnin yhteydessä. Palkinto noudetaan Myllyn Prisman infotiskiltä.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta seuraavaksi mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua Kauppakeskus Myllyn työntekijät. Yhteystiedot kerätään palkinnosta ilmoittamista varten.

Henkilö voi osallistua voi useammalla kuin yhdellä muistolla tai tarinalla, kuitenkin vain kerran päivässä. Alaikäisillä arvontaan osallistujilla tulee olla huoltajan suostumus.

4. Osallistumisaika

Kilpailuun voi osallistua 6.–15.9.2019 välisenä aikana.

5. Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua täyttämällä erillisen lomakkeen. Lomakkeeseen jätetään kauppakeskus Myllyyn liittyvä muisto tai tarina, sekä vapaaehtoinen valokuva ja ajantasaiset yhteystiedot.

Osallistujan tulee lukea ja hyväksyä tietosuojaseloste sekä kilpailun säännöt. Osallistuja hyväksyy säännöt ja tietosuojaselosteen palauttamalla täytetyn lomakkeen ja osallistumalla arvontaan.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista. He eivät ota vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Kauppakeskus Myllyn, arvonnan yhteistyökumppanin tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely

Osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kilpailuun osallistumalla hyväksyy tietosuojaselosteen.

Lomakkeen kautta jätettyä tarinaa, muistoa tai valokuvaa voidaan käyttää kauppakeskuksen markkinoinnissa kampanjan ajan, sen oikeudet siirtyvät kauppakeskukselle.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta ja sen käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Säännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.