Syksyn sisustustrendit 2019

Syksy on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin, ja Myllyn myymälät ovat täyttyneet uusista trendikkäistä sisustustuotteista. Tänä syksynä sisustuksessa korostuu rento tyyli ja murretut värit, kuten oranssi, keltainen ja vihreä. Vahvoja värejä tasapainotetaan luonnonmateriaaleilla.

Värejä ja maanläheisiä sävyjä

Nyt saa käyttää värejä! Olisiko esimerkiksi murrettu oranssi tai vihreä sinun makuusi? Selkeät värit erottuvat helposti niin vaaleiden kuin tummienkin sävyjen keskeltä. Värikästä sisustusta voi tasapainottaa luonnonmateriaaleilla. Yhdistele makusi mukaan molempia, niin syystyylisi onnistuu varmasti.

Voit lisätä väripilkkuja helposti esimerkiksi uusilla tekstiileillä, säilytyslaatikoilla tai huonekaluilla.  Lisää istumatilaa esimerkiksi Husholin Fanni K:n rottinkituolilla tai Clas Ohlsonin keltaisella samettituolilla. Ovatko kaapit jo täynnä, mutta kaipaisit vielä lisää tilaa säilytykseen? Säilytystilaa saat näyttävästi erilaisilla koreilla, joita löytyy useissa eri materiaaleissa. Valitse esimerkiksi punottu kori Hemtexiltä tai puinen Clas Ohlsonilta, niin saat samalla lisätilaa ja uutta ilmettä kotiin.

Luontoa kotiin

Viherkasvit ja erilaiset heinät ovat nyt trendikkäitä ja Flöristä vaihtoehtoja löytyy myös vähän leppoisemmallekin viherpeukalolle. Helppohoitosia viherkasveja ovat esimerkiksi peikonlehti, aloe vera ja kaktukset. Nappaa kaveriksi vielä ihana ruukku, ja saat hetkessä raikastettua kotisi tyyliä pitkäksikin aikaa. Bonuksena uudet kasvisi puhdistavat myös huoneilmaa. Samalla voit ottaa mukaan trendikästä pampaheinää, jonka voit sijoittaa esimerkiksi maljakkoon tai lasipulloon.

Yhdistele uutta ja vanhaa

Koko kodin sisustusta ei syysilmeen päivittämiseksi tarvitse laittaa uusiksi – saat paljon muutosta aikaan pienilläkin hankinnoilla. Päivittämällä esimerkiksi tekstiilejä tai muuta piensisustusta saat kätevästi luotua uuden ilmeen ilman suuria hankintoja.

Muista myös, ettei kaikkea tarvitse hankkia uutena, vaan voit yhdistellä uutta ja vanhaa. Löytyisikö sinulta kaapeista jotakin syystyyliin sopivaa tai olisiko esimerkiksi tuttavillasi jotakin käyttämättömänä varastoissa? Kierrätäminen onnistuu myös täällä Myllyssä Iittalan myymälässä, jonne voit tuoda käytetyt omat astiasi tai hankkia vintage-astioita.

Myllystä löydät useita sisustusliikkeitä, joista löydät varmasti omaan tyyliisi sopivia tuotteita. Katso kaikki myymälät täältä.