Superdryn edustusmyymälä Myllyyn

Superdry on kiehtova kansainvälinen brändi. Myllyyn avattava Superdry-myymälä on ensimmäinen Lounais-Suomessa sijaitseva edustusmyymälä. 

Superdryn laadukkaat tuotteet ammentavat perinteisestä amerikkalaisesta muodista sekä japanilaisesta grafiikasta ja niistä huokuu brittiläinen tyyli. Tuotteita leimaavat laadukkaat kankaat, autenttiset kuluneet viimeistelyt, hienot yksityiskohdat, ensiluokkainen käsityönä toteutettu grafiikka sekä monipuolinen ja istuva muotokieli. Jatkuvasti toimintaansa laajentava Superdry on yhä tärkeämpi tekijä eri puolilla maailmaa: sillä on 515 merkkimyymälää 46 maassa.

– Superdry täydentää Kauppakeskus Myllyn liiketarjontaa entistä monipuolisemmaksi. Olemme erittäin innoissamme, että saamme upean kansainvälisen brändin edustusmyymälän Myllyyn ja pääsemme tuomaan uudenlaista tarjontaa koko Lounais-Suomen alueelle, kertoo Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantula.

Myllyn Superdry avautuu Myllyyn syyskuussa Arnoldsin naapuriin, ensimmäiseen kerrokseen.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Mari Hantula, Kauppakeskus Mylly Oy, mari.hantula@kauppakeskusmylly.fi, 0504419394

Kauppakeskus Mylly on Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus. Myllyssä on yli 150 liikettä ja kerrospinta-alaa noin 83 000 neliötä. Kauppakeskuksessa palvelee tavarataloja, liikkeitä urheiluun ja vapaa-aikaan, vaateliikkeitä, ravintoloita, kahviloita ja erilaisia erikoisliikkeitä. Vuonna 2019 Myllyssä vieraili 5,75 miljoonaa kävijää, ja kauppaa tehtiin 233 miljoonan euron arvosta. www.kauppakeskusmylly.fi