Suomen monipuolisin videopelikeskus Evolution Arena avaa Kauppakeskus Myllyssä

Turkulainen Evolution Arena ja Kauppakeskus Mylly aloittavat yhteistyön, jonka ansiosta Myllyyn avataan Suomen monipuolisin video- ja kilpapelaamisen keskus. Yhteistyön tavoitteena on viedä kauppakeskuksen kokemustarjonta uudelle tasolle ja tuoda peliharrastaminen helpommin ihmisten saavutettavaksi. Evolution Arena aloittaa toimintansa kauppakeskus Myllyssä 9. helmikuuta 2019. Samalla Evolution Arena laajentaa tarjontaansa tuomalla laajan valikoiman virtuaalitodellisuuspelejä pelattavaksi uusilla HTC Vive Pro 2.0 -virtuaalilaseilla. Lisäksi Evolution Arenalta löytyy 30 tehokasta pelitietokonetta sekä Playstation 4 -pelikonsoleita ja Playstation VR -virtuaalilaseja.

Olemme erittäin iloisia saadessamme Evolution Arenan vahvistamaan Myllyn viihdetarjontaa ja saadaan e-urheilu mukaan Myllyn palvelutarjontaan”, iloitsee Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Kati Kivimäki.

Alkava yhteistyö Kauppakeskus Myllyn kanssa antaa meille ennennäkemättömän mahdollisuuden tuoda Evolution Arenan toiminta entistä lähemmäs ihmisiä ja viedä yritystoimintamme seuraavalle tasolle. Yhteistyö kauppakeskuksen kanssa tapahtumasuunnittelussa, markkinoinnissa ja toteuttamisessa tuo meille uusia resursseja. Nyt meillä on mahdollisuus tuoda monipuolisesti pelaamista, kilpapelitapahtumia ja peleihin liittyvää järjestäytynyttä toimintaa esiin”, kommentoi Evolution Arenan myynti- ja markkinointipäällikkö sekä Turku Evolutionin joukkueenjohtaja Jere Alanen.

Peliteemaisten tapahtumien suunnittelussa Evolution Arenalla on vankka ja kattava kokemus. Tapahtumasuunnittelussa kiinnitetään entistä enemmän huomiota harrastuspelaajien ikään ja mieltymyksiin. Näiden pohjalta voidaan suunnitella esimerkiksi naispuolisille pelaajille suunnattuja tapahtumia tai viikonloppuisin lapsiperheille suunnattu pelaamiseen keskittyvä lapsiparkki. Myös kilpa- ja ammattipelaajat tai sellaisiksi haluavat pelaajat otetaan huomioon suunnittelussa. Jo tulevan kevään aikana tullaan näkemään eri peleihin järjestettäviä turnauksia ja muita tapahtumia. Turku Evolution -joukkueen kanssa tullaan järjestämään valmennuksia ja nuorille harrastajille suunnattua pelikasvatusta.

Ensimmäinen yhteistyössä toteutettava pelitapahtuma järjestetään 16. helmikuuta Myllyntorilla. Se tarjoaa ennennäkemättömän mahdollisuuden tutustua pelaamiseen ja haastaa Turku Evolution -kilpapelijoukkuuen Fortnite-pelaajia leikkimielisissä haastekilpailuissa. Tapahtuman vieraaksi saapuu myös turkulainen artisti ja tähtitubettaja Hurja, joka pelimaailmassa tunnetaan paremmin nimellä Tepatus. Päivän aikana on myös yllätyskilpailuja ja Fortnite-tanssikilpailu. Yhteistyökumppanit ovat tärkeä osa toiminnan kehittämistä. Evolution Arena tekee yhteistyötä turkulaisen Jimm´s PC-Storen kanssa. Pelilaitteisiin ja -tarvikkeisiin keskittyvä yritys tarjoaa tarvittavat laitteet, jotka mahdollistavat ammattimaisen harjoittelun ja kilpailemisen.