Street Hockey Tour 2020

Wilhelm St Hockey Tour 2020 rantautuu Kauppakeskus Myllyyn 22.-23.8.! 

Järjestyksessään kuudestoista Katulätkän Suomen Mestaruus kiertue kiertää tänä vuonna neljä paikkakuntaa ja Turun osaturnaus järjestetään Kauppakeskus Myllyn ulkoalueella 22.-23.8..

Tapahtuma on viikonlopun ajan käynnissä arvioidusti seuraavasti:

  • LA 22.8. klo 09.00 – 17.00.
  • SU 23.8. klo 09.00 – 16.00.

St Hockey Tour tapahtumat tarjoavat yleisölle ja pelaajille runsaasti oheisohjelmaa. Tapahtumassa yhteistyökumppaneiden pisteillä toteutetaan mm. tuotemaistatuksia, kilpailuja sekä tuote-esittelyitä.

Tapahtuman tähdistöottelu pelataan lauantaina 22.8. klo 14.00 – 15.00!

Tapahtuma on kävijöille ilmainen, lämpimästi tervetuloa!

Street Hockey pähkinänkuoressa

Street Hockey, tuttavallisemmin katulätkä, on yksi jääkiekon variaatio, jota pelataan ilman luistimia asfalttialustalla ilmatäytteisessä katulätkäkaukalossa. Pelijalkineina ovat tossut, joten urheilumuotoa on helppo harrastaa taitotasosta riippumatta. Maalivahdilla tulee olla täysi jääkiekkomaalivahdinvarustus luistimia lukuunottamatta. Pelivälineenä on virallinen oranssi Street Hockey -pallo. Pallon halkaisija on n.7 cm ja sen paino on n. 80 g.

Lajia on helppo harrastaa taitotasosta riippumatta ja turnauksissa kentällä on totuttu näkemään samanaikaisesti niin huippu-urheilijoita, puulaakipelaajia kuin penkkiurheilijoita ja muiden lajien osaajia.

Pelikentällä on yhtäaikaisesti maalivahti ja 5 kenttäpelaajaa. Joukkueen pelaajamäärä on maksimissaan 15 pelaajaa ja suosituksena minimissään 7 pelaajaa.