Stadiumin uusi myymälä on avattu

Stadium on muuttanut uusiin tiloihin. Uudesta myymälästä löydät entistä enemmän urheilua ja urheilumuotia. Valikoima on tuotu aiempaa paremmin esille, joka mahdollistaa sinulle entistä paremman shoppailukokemuksen.  Löydät Stadiumin 1. kerroksesta Espresso Housen vierestä.

Elämä on hauskempaa liikkeessä

Ideamme on yksinkertainen. Haluamme innostaa yhä useampia lähtemään liikkeelle, asettamaan tavoitteita ja pitämään hauskaa matkan varrella. Tarjoamme ison valikoiman trendikästä ja teknistä urheilumuotia, kenkiä ja varusteita kaikkeen harjoittelusta ja juoksusta ulkoiluun sekä aikuisille että lapsille. Aina parhaaseen hintaan. Ja koska hyvinvointi on osa kestävää elämäntapaa, monet valikoiman tuotteet on valmistettu vastuullisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti.

Huikeita avajaistarjouksia

Avajaistarjouksena* saat –25 % kertaostoksesta sekä lukuisia muita tarjouksia. Avajaistarjoukset ovat voimassa 10.5.2021 asti. Tervetuloa juhlimaan kanssamme!

*Tarjous koskee normaalihintaisia tuotteita ja on voimassa ainoastaan Stadium Myllyn myymälässä. Tarjoukset eivät ole voimassa verkkokaupassa stadium.fi eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.