Skechers avaa Lounais-Suomen ensimmäisen myymälän Myllyyn

Skechers avaa ensimmäisen myymälänsä Lounais-Suomeen perjantaina 5.6.2020

Skechers on yksi maailman merkittävimmistä kenkäbrändeistä. Myllyyn avattava Skechers Store on ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolella sijaitseva edustusmyymälä. 

SKECHERS perustettiin 1992 Manhattan BeachilläCaliforniassa. Yli 25 vuoden aikana mallisto on kasvanut useisiin tuhansiin malleihin ja kattaa nyt laajan valikoiman kenkiä miehille, naisille ja lapsille. Skechers on nykyään 3. myydyin kenkämerkki maailmassa, joka tunnetaan höyhenen kevyistä, tyylikkäistä ja mukavista, juoksu-, kävely-, golf- ja salikengistä sekä vapaa-ajan jalkineistaSkechers liikkeitä löytyy yli 170 maasta, maailmanlaajuisesti myymälöitä on n. 3200. Myllyn myymälästä on Suomen neljäs ja sieltä tulee löytymään yli 400 kenkämallia. 

 – Olemme erittäin iloisia siitä, että saamme uuden, upean kansainvälisen brändin edustusmyymälän Myllyyn. On myös hienoa, että pääsemme tuomaan uutta tarjontaa koko seudulle, iloitsee Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantula. 

Myllyn Skechers sijaitsee kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa Clas Ohlsonin ja Finmarin välissä. 

Lisätietoja:  

toimitusjohtaja Mari Hantula, Kauppakeskus Mylly Oy, mari.hantula@kauppakeskusmylly.fi, 0504419394  

Kauppakeskus Mylly on Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus. Myllyssä on yli 150 liikettä ja kerrospintaalaa noin 83 000 neliötä. Kauppakeskuksessa palvelee tavarataloja, liikkeitä urheiluun ja vapaa-aikaan, vaateliikkeitä, ravintoloita, kahviloita ja erilaisia erikoisliikkeitä. Vuonna 2019 Myllyssä vieraili 5,75 miljoonaa kävijää, ja kauppaa tehtiin 233 miljoonan euron arvosta. www.kauppakeskusmylly.fi