Shoppailupäivä Myllyssä -arvonnan säännöt

1. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit

Kauppakeskus Mylly ja Turun Sanomat

2. Arvonta ja palkinto

Arvonta järjestetään Myllyn Facebookissa (kauppakeskusmylly) ja Instagramissa (myllykauppakeskus) ja siihen voi osallistua kommentoimalla jomman kumman kanavan postaukseen, miten käyttäisi Myllyn lahjakorttia ostospäivänä. Arvonnan voittaja valitaan kaikista Facebookiin ja Instagramiin kommentoineista osallistujista. Osallistumisaika on 11.–18.6.2020 klo 12.

Arvonnan palkintona on shoppailupäivä Myllyssä 24.6.2020 asiakkaan kanssa yhdessä sovittuna aikana. Voittaja saa tehdä ostoksia 250 euron arvoisella Myllyn lahjakortilla. Lahjakortti on käytettävä ostospäivän (24.6.2020) aikana. Päivä dokumentoidaan (kuvat & teksti) ja juttu julkaistaan Turun Sanomien nettisivuilla viikolla 28. Voittaja arvotaan 18.6.2020 klo 12 jälkeen. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 2 päivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Palkintoa ei luovuteta takautuvasti tämän jälkeen. Voittajan etunimi voidaan julkaista markkinoinnin yhteydessä.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta seuraavaksi mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua Kauppakeskus Myllyn työntekijät. Alaikäisillä arvontaan osallistujilla tulee olla huoltajan suostumus.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 11.–18.6.2020 klo 12 välisenä aikana.

5. Osallistuminen

Arvonta järjestetään Myllyn Facebookissa (kauppakeskusmylly) ja Instagramissa (myllykauppakeskus) ja siihen voi osallistua kommentoimalla postaukseen, miten käyttäisi Myllyn lahjakortin ostospäivänä. Voittaja arvotaan kaikista Facebookiin ja Instagramiin kommentoineista osallistujista.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista. Facebook tai Instagram ei hallinnoi tai sponsoroi arvontaa.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Kauppakeskus Myllyn, arvonnan yhteistyökumppanin tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely

Osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta ja sen käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Säännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.