Raision seurakunta avaa maaliskuun alussa toimipisteen Myllyyn

Raision seurakunta avaa maaliskuun alussa uuden toimipisteen Myllyyn. Uudella toimintamuodolla vastataan toiveeseen siitä, että seurakunta voisi olla entistä lähempänä ihmisiä ja heidän arkeaan ja näkyvillä siellä missä muutenkin liikutaan ja vietetään aikaa. Välillä voi päästä myös papin puheille.

Tarkoituksena on kuitenkin luoda paikka, jossa on helppo pistäytyä ja tutustua seurakunnan tarjoamiin palveluihin, hakea tietoa toiminnasta, osallistua ohjelmahetkiin, tavata seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia tai vain istahtaa levähtämään hetkeksi kauppakeskuksen vilinän keskeltä.

Suunnitteilla on myös puuhahetkiä lapsille, musiikkihetkiä ym. toimintaa, jota uusissa tiloissa on mahdollista järjestää.

Seurakunta pyrkii pitämään tilan avoinna Myllyn aukioloaikoina.

– Tämä toteutumiseksi tarvitsemme seurakunnan omien työntekijöiden lisäksi mukaan myös vapaaehtoisia seurakuntalaisia päivystämään ja osallistumaan tähän uuteen toimintamuotoon, seurakunnan tiedottaja Anne-Sophie Kajander kertoo.

Myllystä varattua tilaa kunnostetaan seurakunnan käyttöön sopivaksi helmikuun aikana ja ovet yleisölle on tarkoitus avata maaliskuun alussa.