”Pearly kind of” – taidenäyttely Myllyssä

Taiteilija Saija Hairon öljy -ja akryylimaalein valmistetut teokset ihastuttavat Myllyssä 8.4–31.5.  välisenä aikana. Hairo on turkulainen taiteentekijä ja kuvataideopettaja, jonka teokset ovat abstraktiin maalausperinteeseen perustuvia maisemia ja muistumia. ”Pearly kind of” nimeä kantava taidenäyttely löytyy Myllyn galleriasta.

Todellisuudesta alkunsa saanut näyttelyn kantava teema on huoli luonnosta ja sen tilasta. Myös ilo vielä ympäröivistä nautinnollisista maa-alueista, lintujärvistä, puhdistetuista rannoista, ikimetsien suojelusta ja ilmastosopimuksesta kulkevat taiteilijan työskentelyn taustalla voimaa-antavana lähteenä.

Hairon töitä on ollut esillä kattavasti ympäri Varsinais-Suomea. Turussa Hairo toteutti Mansikka nimisen hylkeen ”Hej, Hylje!” – produktiossa kulttuuripääkaupunkivuonna. Kuusiston Taidekartanolla nähtiin vuonna 2013 ”Lammen neito” – videoteos. Vuonna 2015 Turun Joella – galleriassa näytteillä olleessa ihmisyys-teemaisessa ”Human” – näyttelyssä Hairo loi kasvokuvina luomakunnan kavalkadia maalausten muodossa. Hairon teoksia on viimeksi ollut esillä Porissa ja Kaarinassa.

Kysy taiteilijalta lisätietoja, mikäli kiinnostut näyttelyn teoksista. Näyttelyn teokset ovat myynnissä.

Saija Hairon näyttely Myllyn galleriassa 8.4–31.5.