Opiskelijat Myllyn kautta koulutielle

Koulujen alku on taas lähellä ja opiskelijat valmistautuvat koulutielle. Mitä jos tänä vuonna varustautuisit täydellä repulla iloista mieltä ja energiaa? Molempia löydät meidän Myllystä! Mylly palaa arkeen iloisella tapahtumalla 10.–11.8., jossa on mukana myös Tivoli Seiterä. Luvassa siis upeita sirkustaiteilijoita ja karnevaalimeininkiä. Pääset kurkkaamaan tapahtuman ohjelman täältä.

Myllystä löydät yli 50 muotiliikettä, joista vaatekaapin sisällön voi päivittää tuomaan iloista mieltä pitkälle syksyyn. Asiantuntijamme esimerkiksi Kekäleellä, Klo Designilla ja Saarnin herrasmiesten putiikissa neuvovat mielellään kauden trendeissä ja auttavat sinua palaamaan arkeen hymy huulillasi. Myös näkö kannattaa käydä tarkistuttamassa jossain useista optikkoliikkeistämme, jotta taululle tai näytölle ei tarvitse siristellä.

Herkuttelu yli 20 ravintolan ja kahvilamme joukossa puolestaan lataa akkuja kuin aurinko kesäpäivänä!

Virkisty ja innostu arjesta – Tule jo!

Meidän Myllystä löytyy maksutonta pysäköintitilaa 3 000 autolle ja Turun joukkoliikenteen Fölillä pääsee suoraan kauppakeskuksen ovelle. Fölin linjat 220, 221 ja 300 huristelevat paikalle kesäaikatauluin Turun keskustasta ja Raisiosta.

Kauppakeskuksen arkea pääset seuraamaan aktiivisissa somekanavissamme Facebookissa ja Instagramissa. Tilaamalla Myllyn uutiskirjeen saat aina ensimmäisenä tiedon kiinnostavista tapahtumistamme ja uutuuksista.

Palvelemme yhtenäisin aukioloajoin, arkisin klo 10–21 ja viikonloppuna 10–19. Prisma palvelee maanantaista lauantaihin klo 8–22 ja sunnuntaisin klo 9–21. Poikkeusaikataulut löydät täältä.