Nuoret radalle -ajoratapäivän arvonnan säännöt

1. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit

Kauppakeskus Mylly ja Paimion ajorata

2. Arvonta ja palkinto

Paimon ajoratapäivän arvonta on osa Kauppakeskus Myllyn Nuoret radalle -hanketta. Arvontaan voi osallistua täyttämällä arvontalomakkeen. Arvonta suoritetaan kaikkien osallistumisaikana osallistuneiden kesken.

Arvonnan palkintona on ajoratapäivä Paimion ajoradalla lauantaina 13.3.2021. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Palkinnon lunastaminen edellyttää, että osallistuja voi osallistua tapahtumaan määriteltynä ajankohtana. Voittajan etunimi voidaan julkaista markkinoinnin yhteydessä.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta seuraavaksi mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua Kauppakeskus Myllyn työntekijät. Osallistujalla tulee lisäksi olla oma ajoneuvo, jolla voi ajaa ajoradalla sekä ajokortti, joka oikeuttaa ajamaan kyseistä ajoneuvoa. Jos osallistuja on alaikäinen, hänen täytyy jättää myös vanhemman yhteystiedot, jotta voimme saada luvan osallistumiselle.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua  8.2.–7.3.2021 välisenä aikana. Arvonta suoritetaan 8.3.

5. Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua täyttämällä erillisen lomakkeen. Lomakkeeseen jätetään ajantasaiset yhteystiedot, ikä ja tieto siitä, millä kulkuneuvolla ajoratapäivään osallistuisi.

Osallistujan tulee lukea ja hyväksyä tietosuojaseloste sekä kilpailun säännöt. Osallistuja hyväksyy säännöt ja tietosuojaselosteen palauttamalla täytetyn lomakkeen ja osallistumalla arvontaan.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista.

7. Henkilötietojen käsittely

Osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

8. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta ja sen käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Säännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.