Normalin avajaiset

Varsinais-Suomen ensimmäinen Normal avataan Myllyyn 23.7.2021

Normal on tanskalainen päivittäistavaraketju josta löydät laajan valikoiman normaaleja tuotteita epänormaalein hinnoin. Tuotevalikoimaan kuuluu paljon tunnettuja merkkejä eri tuotekategorioissa, kuten ihonhoito- ja hygieniatuotteita, kosmetiikkaa, meikkejä ja puhdistusaineita. Toisin sanoen siis tuotteita, joita tarvitset jokapäiväisessä elämässäsi. Ja mikä parasta, hinnat ovat pysyvästi alhaiset!

”Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ainutlaatuinen kokemus joka kerta, kun he vierailevat myymälöissämme. Siksi lisäämme jatkuvasti uusia tuotteita täydentämään pysyvää valikoimaamme. Näin voimme varmistaa, että myymälöissämme vierailu on aina mielenkiintoinen ja hauska kokemus”,  kertoo Normalin toimitusjohtaja Torben Mouritsen.

Normal tarjoaa paljon muutakin kuin kiinteitä ja alhaisia hintoja merkkituotteille, nimittäin aina uudenlaisen ja ainutlaatuisen ostokokemuksen. Pysyvää merkkituotteiden valikoimaa täydennetään jatkuvasti erilaisilla jännittävillä uutuuksilla. Mielenkiintoiset myymälät houkuttelevat tunnettujen ja vähemmän tunnettujen tuotteiden aarteenetsintään. Jokaisen kulman takana odottaa aina uusi yllätys – vaikka olisit vieraillut myymälässä vain viikkoa ennen.

”Olemme iloisia siitä, että Normal avaa Länsi-Suomen ensimmäisen myymälänsä juuri Kauppakeskus Myllyssä. Normal on erilainen, uniikki konsepti, joka tarjoaa asiakkaille uudenlaisen ja hauskan ostokokemuksen ja joka täydentää Kauppakeskus Myllyn tarjontaa erinomaisesti. Toivotamme Normal-myymälän lämpimästi tervetulleeksi Kauppakeskus Myllyyn”, kertoo Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantula.