Myllytys on taas täällä 12.–16.9.

Syksyn tarjoussato korjataan nyt! 

Meidän Mylly täyttyy jälleen toinen toistaan maukkaammista tarjouksista, kun Myllytys valtaa kauppakeskuksen. Kaikki 150 liikettämme ovat valmiina tarjoilemaan sinulle houkuttelevan kattauksen syksyisiä löytöjä huippuedullisin hinnoin ja uudistuneessa ravintolamaailmassa herkuttelet mauilla ympäri maailmaa. Ostoksille kannattaa tulla ihan jokaisena kampanjapäivänä, sillä uusia ohittamattomia tarjouksia on luvassa jokaiselle päivälle. Tervetuloa!

Nappaa kuvasto mukaan Myllyn käytäviltä tai tutustu huipputarjouksiin. Voit myös selailla Myllytyskuvaston näköisversiota netissä.

Voita shoppailurahaa! Äänestä netissä parasta Myllytysliikettä ja tilaa uutiskirjeemme, voit voittaa 200 € shoppailurahaa Myllyn liikkeisiin. Pääsen osallistumaan kisaan täältä.

Makke nostattaa Myllytystunnelman kattoon

Makken Onnenhetki: Täytä onnenkuponki ja pistä peukut pystyyn. Makke Myllyttäjän päivittäisestä onnenpyörästä voit voittaa huikeita yllätyspalkintoja, kuten Myllyn liikkeiden tuotteita, lahjakortteja tai lahjakassin.

Makken Onnenhetki Myllyn Olohuoneessa:
Ke-pe klo 15 ja 17
La-su klo 12.30 ja 14.30

Makken Myllytys-bileet: Tanssi tunnettujen lastenkappaleiden tahtiin Makken Myllytysbileissä, tai tule ottamaan Makken kanssa kaverikuva. Makke jakaa 1000 kpl värikkäitä festarirannekkeita juhlijoille Myllyn Olohuoneessa. Biletä joka päivä Makken mukana!

Makken Myllytysbileet Myllyn Olohuoneessa:
Ke-pe klo 16 ja 18
La-su klo 13 ja 15

Muumit saapuvat Myllytykseen!

Rakastetut Muumilaakson hahmot riemastuttavat perheen pieninpiä viikonloppuna, kun muumit saapuvat Myllytykseen Myllyntorille. Tule mukaan tunnelmoimaan ja juhlimaan vaikka koko perheen voimin!

La 15.9. – Muumimamman Yllätysjuhlat
Esitykset klo 12, 14 ja 16

Su 16.9. – Pelko pois Nipsu, nyt juhlitaan!
Esitykset klo 12, 14 ja 16

Estekanit palaavat Suomalaiseen Kirjakauppaan

Suomalaisessa Kirjakaupassa on ohjelmaa Myllytysviikonlopun molemmille päiville. Lauantaina klo 13 haastateltavaksi saapuu Venäläiset tilikirjani -viihderomaanin kirjailija Anniina Tarasova. Kirja on reteä ja omaperäinen kuvaus särmikkäista naisista työmaailmassa, sekä suomalaisen ja venäläisen työelämän yhteentörmäyksestä.

Sunnuntaina kuuluisat Estekanit palaavat esittelemään taitojaan. Hyppynäytösten väliajoilla kaneja saa paijata ja halailla. Hyppynäytökset klo 12-15.