MYLLYTYS 13.–17.3.2019

Varma kevään merkki on se, että MYLLYTYS tulee taas! MYLLYTYS alkaa keskiviikkona 13.3. ja meillä on joka päivä sunnuntaihin saakka toinen toistaan houkuttelevimpia tarjouksia! Tutustu tarjouskuvastoomme ja nappaa parhaimmat tarjoukset!

Myllyn yli 150 liikettä ovat valmiina tarjoilemaan sinulle houkuttelevan kattauksen tarjouslöytöjä huippuedullisin hinnoin. Jos ostoksilla ollessa nälkä yllättää, Myllystä löytyy myös kattava valikoima erilaisia ravintoloita ja kahviloita. Ostoksille kannattaa tulla ihan jokaisena kampanjapäivänä, sillä uusia ohittamattomia tarjouksia on luvassa jokaiselle päivälle. Tervetuloa!

UUTUUS! Tee ostoslista valmiiksi etukäteen netissä, voit lähettää valmiin ostoslistan omaan sähköpostiisi tai haluamallesi henkilölle. Samalla voit myös osallistua Myllyn 100 euron kauppakeskuslahjakortin arvontaan.

Ohjelma:

Pe 15.3.2019
TYKS Neuro yhteistyötahoineen tulee Kauppakeskus Myllyyn kertomaan aivojen hyvinvoinnista mielenkiintoisin toimintapistein.  Tapahtumassa pääset mm. tasapainoilemaan fysioterapeutin pisteellä, voit kokeilla kännilaseja tai testata miten käy pyöräilykypäräpäisen kananmunan, jos kypärä on väärin asennettu.  Luvassa lisäksi virtuaalikonsertti, verenpaineen mittausta, pulssikäsi ja biopankin piste! Toiminnallisia pisteitä löydät niin Myllyntorilta kuin Myllyn kirjastotilasta.
Klo 12:30- 14:10 TYKS:n lääkärien, hoitajien ja Biopankin edustajan haastatteluja Myllyntorin lavalla

La 16.3.2019
Turun Konservatorion Lasten musiikkijuhlien avajaisia vietetään Myllyntorilla la 16.3. klo 14–16.
klo 14.00 Klassinen on pop! Mukaansatempaava koko perheen virtuoosinen soitinesittelykaruselli.
klo 15.00 Bändikoulun biisipajan uusimmat hitit covereiden kavereina.

Su 17.2.2019
Muumien viidakkoseikkailu Myllyntorilla su 17.3. Esitykset klo 11,13 ja 15. Tervetuloa mukaan!

Myös Makke Myllyttäjä kiertelee kauppakeskuksen käytävillä joka päivä Myllytyksen ajan. Tule rohkeasti moikkaamaan Makkea!