Ystävänpäivän IG-kilpailu #myllynkaverit

Kauppakeskus Mylly haluaa ilahduttaa 14.2.2021 ystävänpäivän merkeissä jakamalla ihania, sydämenmuotoisia foliopalloja! Tule Myllyyn ja hae yksi itsellesi tai lahjaksi ystävällesi Myllyntorilta sijaitsevalta infopisteeltä klo 12 alkaen. Jaa kuva pallosta, ja itsestäsi tai ystävästäsi Instagramissa hästägillä #myllynkaverit ja olet mukana Myllyn 50 euron lahjakortin arvonnassa.

Kilpailun säännöt:

JÄRJESTÄJÄ:
Kilpailun järjestää Kauppakeskus Mylly Oy. Kilpailu ei ole Instagramin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Instagramiin.

KILPAILUAIKA:
Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla Instagram-päivitys #myllynkaverit-tunnistetta käyttäen julkisella Instagram-tilillä 14.2.2021.

OSALLISTUMINEN KILPAILUUN:
Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla Instagram-päivitys #myllynkaverit-tunnistetta käyttäen. Tunnusta käyttämällä osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.

VOITTAJAN VALINTA:
Myllyn markkinointitiimi arpoo kilpailun voittajan. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti yksityisviestillä Instagramissa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja.

PALKINNOT:
Voittaja saa 50 euron Myllyn kauppakeskuslahjakortin. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto tulee noutaa Kauppakeskus Myllystä 15.3.2021 mennessä.

ARPAJAISVERO:
Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU:
Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

HENKILÖTIEDOT:
Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet- ja Instagram-sivuilla.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.