Kauppakeskus Myllyn joulunavaus keräsi ennätykselliset 25 000 kävijää

Joulu pidentää Myllyn aukioloaikoja ja tuo lisää bussivuoroja

Kauppakeskus Myllyn joulunavauksessa vieraili sunnuntaina kaikkien aikojen suurin yleisö eli yli 25 000 kävijää. Se on lähes 10 prosenttia enemmän kuin viime vuonna. Mylly houkuttelee asiakkaita uudella, kotimaisiin käsitöihin ja designiin keskittyvällä joulutorilla ja maksuttomilla palveluilla. Joulun aika tuo myös lisää bussivuoroja Turun keskustasta.

– Joulu on meille tärkeä sesonki. Olemme satsanneet joulun asiakaskokemukseen ja tarjoamme useita maksuttomia palveluita helpottamaan asiointia. Sesonki on käynnistynyt erinomaisesti, ja perinteisessä joulunavauksessamme kävi ennätysmäärä ihmisiä, toimitusjohtaja Kati Kivimäki Kauppakeskus Myllystä korostaa.

Ilotulituksen lisäksi joulunavauksessa vierailivat joulupukki, lauluyhtye Club for Five, Helmiveneen alpakat ja muumit.

Käsityöläistori tuo Myllyyn kymmeniä kädentaitajia

Myllyn Olohuoneeseen on avautunut uusi joulutori, joka palvelee aina aattoon asti. Paikalla on muun muassa Turku Design Now! -ryhmä, jonka muodostavat viisi turkulaista design-yritystä: Klo Design, Kotona Design, Kui Design, Punainen Norsu ja Tonfisk Design.

– Joulutorilla on lähes 30 käsityöläistä ja design-yritystä. Esimerkiksi Töitä ja Tekijöitä -puutyöliike, Kustavin Savipaja ja Paratiisipaja sekä alpakkatuotteiden erikoisliike Helmivene tuovat tarjolle osaamistaan. Taitava Saaristo -käsityöläiset täydentävät valikoimaa 14. joulukuuta lähtien. Lisäksi Maria Drockila, Muurla, Marja Kurki ja Iloinen Keittiö ovat avanneet pop up -liikkeen joulun ajaksi Myllyyn, Kivimäki kertoo.

Lisää bussivuoroja keskustasta – Black Fridayna erikoisvuoroja

Linja 300, joka ajaa Puutorilta Myllyyn, liikennöi tihennetysti sunnuntaihin 13. tammikuuta asti. Lisävuoroja ajetaan iltaisin.

– Lisäksi Black Friday -perjantaina 23. marraskuuta ajetaan ylimääräisiä paluuvuoroja kello 22 jälkeen, koska Mylly palvelee silloin aamukahdeksasta iltakymmeneen. Meille on tärkeää, että tänne on helppo saapua eri liikennevälineillä. Omalla autolla liikkuvia helpotamme parkkipaikan etsinnässä liikenteenohjauksen avulla, kertoo Kati Kivimäki.

Kauppakeskuksen aukioloaikoja on pidennetty 23. joulukuuta asti, ja se on avoinna joka päivä iltayhdeksään.

Maksuttomia palveluja ja elämyksiä

Myllyssä on myös avautunut päällysvaatteiden ja ostosten säilytykseen maksuton narikka sekä palvelupisteet paketointia varten. Lapset taas viihtyvät ostosten lomassa heille suunnitellussa lapsiparkissa. Joulun aika tuo mukanaan myös paljon tapahtumia.

– Muun muassa joulupukki vierailee joka viikonloppu jouluun asti tervehtimässä lapsia. Helmiveneen veikeät alpakat astelevat Myllyyn kolmena viikonloppuna, Kivimäki sanoo.

Joulunajan maksuttomat palvelut Kauppakeskus Myllyssä

• Joulupukki vierailee joulunajan joka viikonloppu. Joulupukkia pääsee tervehtimään la ja su Länsitorilla klo 12.30, 14.30, 16.30 ja 18.30
• Lapsiparkki on avoinna joka keskiviikko klo 16-19 ja joka viikonloppu la ja su klo 13–18
• Paketointipalvelupisteet palvelevat joka viikonloppu la ja su klo 12–19, joulukuussa myös ma-pe klo 14–19 ja jouluviikolla 17.–23.12. joka päivä klo 10–20
• Narikkapalvelu avoinna joka viikonloppu: pe klo 16–19, la–su klo 12–19, jouluviikolla 17.–23.12. ma–pe klo 15–19 ja la–su klo 11–19
• 3 000 maksutonta parkkipaikkaa

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Kati Kivimäki, puh. 046 8761 500, kati.kivimaki@kauppakeskusmylly.fi

Kuvat Myllyn joulunavauksesta: kuvapankki

Kauppakeskus Mylly on Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus. Myllyssä on yli 150 liikettä ja kerrospinta-alaa noin 83 000 neliötä. Kauppakeskuksessa palvelee tavarataloja, liikkeitä urheiluun ja vapaa-aikaan, vaateliikkeitä, ravintoloita, kahviloita ja erilaisia erikoisliikkeitä. Vuonna 2017 Myllyssä vieraili 5,5 miljoonaa kävijää ja kauppaa tehtiin 223 miljoonan euron arvosta.