Muumin päivä -erikoismuki

Arabian erikoismuumimuki tulee myyntiin vain yhdeksi päiväksi – hanki omasi Myllystä!

Arabian uusi erikoismuumimuki tulee myyntiin rajoitettuna eränä vain yhden päivän ajaksi Tove Janssonin syntymäpäivänä 9.8.

Muumin päivä -mukin kuvitus on peräisin Tove Janssonin piirroksesta vuodelta 1955 ja siinä Muumipeikko ja Muumimamma ovat kiivenneet ihailemaan auringonlaskua läheiselle kukkulalle. Mukin kuvitus on erityinen, sillä Tove Jansson piirsi Muumipeikon ja Muumimamman halaamassa vain harvoin. Nyt halihetki nähdään Muumin päivä -mukissa roosan ja sinisen sävyissä luoden herkän ja harmonisen väriyhdistelmän.

Varmista oma uniikki kappaleesi Kauppakeskus Myllystä! Meillä oman Muumin päivä -mukisi voit hankkia Iittala Storesta, Iittalan Pop-Up mukipisteeltä Myllyntorilta ja Moomin Shop Pop-Upista. Myllyntorin 1. kerroksen pääsisäänkäynti avautuu 9.8.2018 jo kello 7.00, jolloin Iittala aloittaa Muumin päivä -mukin myynnin Myllyntorin myyntipisteellä ja liikkeessä. Moomin Shop Pop-Up aloittaa myynnin liikkeessään kello 9.00. Mahdollisia telttailijoita pyydetään sijoittumaan Myllyntorin oven ja pullonpalautuksen vieressä olevan oven väliselle alueelle.

Muumin päivä -mukin hinta on 29,90€.

Kello 7.00 aukeavat myös Coffee House, It’s Pure, Subway, Manterol Casa ja Prisma, joten muumireissuun voit helposti yhdistää myös ostokset sekä ihanan aamupalahetken!

Hyvää Muumin päivää!