Täydellinen muumimukinäyttely esillä Myllyssä

Täydellinen muumimukikokoelma

Muumimukit Rahaksi on tuonut Myllyyn näytille täydellisen muumimukikokoelman, jossa on yhteensä 105 erilaista mukia.

Ensimmäiset muumimukit tulivat markkinoille vuonna 1990, jonka jälkeen Arabian Teema-sarajaa on koristanut jo yhteensä 105 erilaista Muumien täyttämää kuvitusta. Käyttötarkoituksia on kertynyt lähes yhtä paljon kuin itse mukeja. Toiset juovat mukeista aamukahvinsa, kun taas toiset pitävät mukit visusti vitriinissä alkuperäiset tuotetarrat säilyttäen.

Muumimukien keräilystä on tullut laajalle, jopa ulkomaille asti levittäytynyt ilmiö. Uusimpia erikoismukeja jonotetaan useita tunteja, ja harvinaisimmista mukeista maksetaan tänä päivänä jopa 10 000 euroa. Muumimukien suosio vuosista ja Muumeihin joko Tove Janssonin sarjakuvien, romaaninen tai animaatioiden kautta. Muumimukien laaja kirjo mahdollistaa matalan kynnyksen keräilyn aloittamiseen, säilyttäen kuitenkin haastavuutensa, mikäli tähtäimessä on täydellinen kokoelma.

Muumimukit Rahaksi

Vuonna 2014 havaitsimme, että markkinoilla ei ole toimijaa joka saattaa muumimukien keräilijät yhteen niiden ihmisen kanssa, joiden mukit keräävät vain pölyä kaappien perällä. Niinpä päätimme aloittaa muumimukien osto- ja myyntitoiminnan, jonka tarkoituksena on tarjota kilpailukykyisiä hintoja keräilijöille, sekä nopeasti ja helposti rahaa mukeista luopuville yksityishenkilöille.

Verkkokaupastamme löydät Suomen laajimman valikoiman Muumi-keräilytuotteita aina edullisin hinnoin. Toimipisteemme sijaitsee Turussa, josta verkkokauppatilauksia voi myös noutaa.

Oletko harkinnut muumimukien myyntiä? Me ostamme ne! Voit lähettää kuvan tuotteista WhatsAppin kautta numeroon 0443449696 tai lomakkeen kautta. Saat ilmaisen hinta-arvion kokoelmastasi tarjouksen yhteydessä vielä saman päivän aikana.