Kauppakeskus Mylly lahjoittaa 10 000 euroa alueellisen mielenterveystyön tukemiseen

Kauppakeskus Mylly antaa tänä vuonna merkittävän joululahjan Varsinais-Suomen mielenterveystyöhön MIELI Lounais-Suomen Mielenterveys ry:lle. Myllyn 10 000 euron lahjoitus mahdollistaa pitkäaikaisemman mielenterveyshoidon yhä useammalle asiakkaalle.

Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantula ja Turun Kriisikeskuksen toiminnanjohtaja Minna Riitahaara

”Haluamme keskittää tukemme yhdelle paikalliselle hyväntekeväisyyskohteelle joka vuosi. Koska teemme Myllyä yhdessä asiakkaidemme kanssa, päätöksen sopivasta kohteesta tekivät luonnollisesti Myllyn asiakasyhteisön ToiveMyllyn jäsenet”, kertoo Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantula.

MIELI Lounais-Suomen Mielenterveys ry:n toiminnan tarkoituksena on psykososiaalisen hyvinvoinnin edistäminen, joka tapahtuu Turun kriisikeskuksen kautta. Lahjoituksella voidaan esimerkiksi mahdollistaa useamman vertaistukiryhmän toiminta ja palkata ammattitaitoisia kriisityöntekijöitä.

”Olemme ilahtuneita yllätyksenä tulleesta lahjoituksesta. Sen avulla voimme auttaa sekä lapsia, nuoria että aikuisia ja heidän parissaan työskenteleviä vapaaehtoisia. Lahjoitus on tarkoitus käyttää muun muassa Feeniks-työmuotoomme, jossa tuetaan läheisensä traumaattisesti menettäneitä asiakkaita”, kertoo Turun Kriisikeskuksen toiminnanjohtaja Minna Riitahaara.

Lisätietoja:

Mari Hantula 

mari.hantula (at) kauppakeskusmylly.fi 

+358 50 441 9394 

Kauppakeskus Mylly on Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus. Myllyssä on yli 150 liikettä ja kerrospinta-alaa noin 83 000 neliötä. Kauppakeskuksessa löytyy hypermarket ja monipuolisesti liikkeitä urheiluun, vapaa-aikaan, sisustukseen sekä muotiin, ravintoloita, kahviloita ja paljon erilaisia erikoisliikkeitä sekä palveluita. Vuonna 2019 Myllyssä vieraili 5,75 miljoonaa kävijää ja kauppaa tehtiin 233 miljoonan euron arvosta.  www.kauppakeskusmylly.fi

MIELI Lounais-Suomen mielenterveys ry on Turun alueella toimiva yhdistys, joka on toiminut rekisteröitynä yhdistyksenä vuodesta 1991 alkaen ja on Mieli ry:n (MIELI Suomen Mielenterveys ry) jäsenjärjestö.  Toiminnan tarkoituksena on psykososiaalisen hyvinvoinnin edistäminen. www.mielenterveysseurat.fi/turku/mielenterveysseura