Metsolan & Voglian pop-up-myymälä Myllyssä 26.–28.9.

Metsola ja Voglia saapuvat Myllyyn kolmen päivän ajaksi 26.–28.9. Löydät myymälän 2. kerroksesta Take the Caken läheisyydestä. Tule tekemään hyviä löytöjä!

Pop-upin yhteydessä myös maksuton minikuvaus lapsille joka päivä klo 13–17. Voit varata aikasi etukäteen sähköpostilla: nuppukuvaus@gmail.com. Voit tulla paikalle myös ilman ajanvarausta, varaudu tällöin jonotukseen.

Metsola on vuonna 2007 perustettu lastenvaatebrändi. Metsolan upeat värit, graafiset leikkaukset ja kuosit luovat tunnistettavan merkin, jonka vaatteista on vuosien saatossa tullut arvostettuja ja haluttuja keräilytuotteita laatutietoisten perheiden vaatehyllyille. Metsola valmistaa tuotteensa luomupuuvillasta lähituotantona, ja huolellisen suunnittelun tuloksena syntyy vaate, jolla on pitkä elinkaari ja joka kestää kulutusta. Me haluamme pitää huolta tärkeimmistä asioita ympärillämme: neljän vuodenajan luonnosta, joka on samaan aikaan niin vahva ja herkkä. Tahdomme, että lapsemme saavat nauttia luonnon kausittain muuttuvasta, ihmeellisestä kauneudesta nyt ja aina. Koska rakkaus on tulevaisuuden tekoja.

Voglia on suomalainen perheyritys Lammilta, Hämeenlinnasta. Voglian ydin on valmistaa kertakäyttömuodin sijaan tuotteita, joiden arvo näkyy materiaalien ja työn laadussa, suomalaisen suunnittelun ajattomuudessa sekä vaatteiden oikeassa istuvuudessa. Tarjolla syksyn upeita uutuuksia sekä tietenkin huimia alennuksia kaikista tuotteista. Esimerkiksi puserot alk. 40€, neuleita -30 % ja housuja alk. 79 €. Löytörekistä teet laadukaan ostoksen parilla kympillä!