Meidän Myllyn uudet tulokkaat

Mylly uudistuu ja kehittyy jatkuvasti. Vuoden 2017 aikana kauppakeskuksessa aloitti peräti 5 uutta liikettä ja kuluvan vuoden aikana saamme taas joukkoomme lisää upeita tulokkaita. Ohessa pieni esittely uusista liikkeistämme. Käväise tutustumassa!

Bunny and Bear on vauvalahjojen ja sisustustavaran erikoisliike. Valikoimasta löytyy myös juhlakoristeet ja lahjakorit niin babyshowereihin, ristiäisiin kuin synttäreille. Liikkeessä on ”isituoli” rentoutumista varten, piirustusnurkka sekä mahdollisuus keppihevosteluun. Liike sijaitsee osoitteessa Myllynkatu 2084.

Hehku on ainutlaatuinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppaketju. Hehkusta löytyy laaja ja monipuolinen valikoima kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita ja tuotteita – tutut suosikit ja ihanat uutuudet helposti yhdestä paikasta. Hehkulaisille hyvinvointi ei ole vain terveyttä, vaan hyvä olo näkyy ja tuntuu. Kauneus on niin sisäistä kuin ulkoistakin hyvinvointia ja hehkua. Hehkun löydät osoitteesta Myllynkatu 1039.

Uutta sisustuksessa

Designkolmiosta löydät pohjoismaisen designin huippunimiä ja muotoilun eliittiä. Valikoima muodostuu sisustuksen sekä vapaa-ajan pientavaroista. Liike edustaa skandinaavista, modernia ja simppelin pelkistettyä muotoilun eliittiä, kuten Design Letters, Sack it, Kähler, Eva Solo, Meraki sekä Normann Copenhagen. Kaipaatpa kaunista lahjaa ystävälle tai uutta ja tuoretta ideaa omaan sisustukseesi, poikkea ihastumaan. Liike sijaitsee osoitteessa Myllynkatu 1056.

Manterol Casa on espanjalainen kodin ja sisustamisen taivas, jonka vahvuutena ovat sen pitkät perinteet espanjalaisessa tekstiiliteollisuudessa. Espanjassa aurinko- ja tuulienergialla toimivalla tehtaalla suunnitellut ja tuotetut luomukset sekä voimakas panostus asiakaspalveluun ja asiakaskokemukseen, ovat myymälän valttikortteja. Manterol Casa tarjoaa skandinaaviseen tyyliin ja sisustussilmään istuvia tuotteita, värejä ja kuoseja espanjalaisella säväyksellä. Myymälän valikoimaan kuuluu myös muiden brändien tuotteita, kuten piensisustustuotteita ja kynttilöitä sekä pieni, räätälöity valikoima espanjalaisia elintarvikkeita. Liike sijaitsee osoitteessa Myllynkatu 1078.

Ruokaa sielulle ja ruumiille

Raision seurakunta on lähellä ihmistä ilossa, surussa, arjessa ja juhlassa. Hiljenny ja rauhoitu vaikka keskellä vilkasta kauppakeskusta. Raision seurakunnalla on monipuolista toimintaa ja palveluja eri-ikäisille ja eri elämäntilanteissa oleville ihmisille. Myllyn toimipisteessä voit tutustua seurakunnan palveluihin, työntekijöihin ja vapaaehtoisiin sekä hakea tietoa toiminnasta, osallistua ohjelmahetkiin, tai vain istahtaa hetkeksi viihtyisään olohuoneeseemme tai hiljaiseen huoneeseen. Pappi on tavattavissa päivittäin noin parin tunnin ajan. Seurakunnan löydät osoitteesta Myllynkatu 1148.

Uusin tulokas kauppakeskuksen ravintolapuolelle on FAFA’S. Yksinkertaisesti sanottuna Fafa’s on hyvää fiilistä: maukkaita ja riittävän kokoisia annoksia tuoreista raaka-aineista, mutkattoman ystävällisellä ja rennolla palvelulla tarjoiltuna. Valikoimasta löytyy fantastisia falafeleja ja tuoreita pitaleipiä, muita herkkuja unohtamatta. Fafa’s tarjoaa useita eri vaihtoehtoja myös vegaaneille ja vegetaristeille. Fafa’sin löydät osoitteesta  Myllynkatu 2062-3.