Meidän Myllyn kevät

Aurinko on alkanut pikkuhiljaa paistaa ja lumet sulaa koko Varsinais-Suomesta. Talvitakit siirtyvät kaapin perukoille ja kesärenkaita kaivellaan varastosta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Meidän Mylly täyttyy toinen toistaan raikkaammista kevätuutuuksista. Kaikki 150 liikettämme palvelevat iloisen keväisellä fiiliksellä!

Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus on nyt täynnä kevään trendikkäintä muotia. Tarvitsitpa uuden trenssin, uimapuvun kesää varten tai päivitystä t-paitahyllyyn, kaikki löytyy Myllystä. Vaikka vielä ei olisi ihan sandaaliaika, voit unelmoida kesän helteistä ja napata samalla mukaan rennot tennarit.

Yli 20 ravintolaa on valmiina inspiroimaan ihanilla herkuillaan, joten piipahda hakemaan leivokset ennen piknikille menoa tai nauttimassa raikas salaatti lounaaksi. Auringon herättämille urheiluhulluille Meidän Myllyn urheiluliikkeet ovat kuin taivas. Juoksukauden avaukseen valmistautuvat voivat helposti uudistaa vaikka koko treenikaapin sisällön yhdellä kertaa.

Kevät ja kesä on myös parasta juhla-aikaa. Inspiroidu koristeista, tarjoiluista ja lahjaideoista tai valitse juhlavaatteet joko valmistujaisiin, häihin tai muihin kesän merkkijuhliin. Hyvinvointiliikkeistämme löydät kaiken tarvittavan kuulaan juhlameikin tekoon ja hiukset voit laitattaa kampaamossa tai hankkia tuotteet kotiin. Trendikkäimmät korut ja asusteet löydät tietysti myös Meidän Myllystä.

Vai oletko tekemässä kevätsiivousta? Vie peitot ja tyynyt pesulaan ja odottele kahvilassa leivosta nauttien lopputulosta. Säästät sekä aikaa että hermojasi. Voit samalla käydä päivittämässä kesälomaa silmällä pitäen dekkarivaraston kirjakaupassa tai hamstrata aurinkorasvaa apteekkiliikkeistä. Lasten uimalelut kannattaa hankkia heti, sillä koskaan ei tiedä milloin se ensimmäinen hellepäivä tulee.

Ja vaikka siihen ensimmäiseen hellepäivään olisikin vielä aikaa, aina kannattaa unelmoida.  Tervetuloa unelmoimaan ja nauttimaan keväästä Meidän Myllyyn!