Meidän Myllyn kesä – Be a lover, not a hater

Kesän fiilikseen kuuluu ilo, nauru, rento yhdessäolo ja tietysti herkuttelu. Meillä Myllyssä ei anneta sijaa murheille, vaan keskitytään aina positiiviseen. ”Be a lover, not a hater” tarkoittaa meille sitä, että asioista halutaan nähdä mieluummin niiden positiiviset puolet. Elämä on asennekysymys!

Meidän Myllyn lähes 150 liikkeen joukosta löytyy jokaiselle jotakin. Jos olet Fashion lover, eli shoppailua ja muotia rakastava myllyläinen, ilahdut meidän yli 50 muotiliikkeestä, joissa on esillä kauden trendit ja asut arkeen ja kesän juhliin. Food lover herkuttelee yli 20 ravintolassa ja kahvilassa ja Fun lover löytää iloa, naurua ja elämyksiä vaikka Irti maasta -kiipeilykeskuksesta tai Makrovision 9D Cinemassa.

Kesäfiilis alkaa meidän Myllystä

Varsinais-Suomen suurimman kauppakeskuksen käytävillä pääsee karkuun hellettä tai riehakasta kesäsadetta! Nauti viilentäviä virvokkeita Myllyn kesäterassilla tai popsi Järvenkylä kioskista ostettuja suomalaisia marjoja, ihastellen ihmisvilinää käytävillä. Kesäloman vilskeessä voi myös hiljentyä Raision seurakunnan tiloissa.

Yli 20 ravintolaa ja kahvilaa palvelee iloisella kesäfiiliksellä läpi lomakauden. Pistäydy herkuttelemaan, tai tilaa vaikka tarjottavat kevään ja kesän juhliin. Kaikkien ravintoloiden lounaslistat löydät kätevästi nettisivuiltamme. Uusin kahvilatulokkaamme Espresso House tarjoaa oman leipomon tuotteita viihtyisissä tiloissaan, Jungle Juice Barin viidakkoteemainen smoothiebaari löytyy puolestaan nyt myös Prisman päädystä.

Lapsiperheitä on Myllyssä ajateltu, sillä kauppakeskuksesta löytyy kolme tilavaa lastenhoitohuonetta ja kuusi vaipanvaihtopisteellä varustettua wc:tä. Länsipäädyn 2. kerroksesta Take the Cake -kahvilaa vastapäätä löytyy iso leikkipaikka, jossa voi purkaa kesäenergia vaikkapa sadepäivän sattuessa kohdalle.

Kesän juhlien paras lahja on Myllyn oma kauppakeskuslahjakortti, joka käy maksuvälineenä lähes kaikkiin liikkeisiin. Liikeluettelon löydät täältä.

Helpot kulkuyhteydet – Tule jo!

Meidän Myllystä löytyy maksutonta pysäköintitilaa 3 000 autolle ja Turun joukkoliikenteen Fölillä pääsee suoraan kauppakeskuksen ovelle. Fölin linjat 220, 221 ja 300 huristelevat paikalle kesäaikatauluin Turun keskustasta ja Raisiosta.

Kauppakeskuksen kesän arkea pääset seuraamaan aktiivisissa somekanavissamme Facebookissa ja Instagramissa. Tilaamalla Myllyn uutiskirjeen saat aina ensimmäisenä tiedon kiinnostavista tapahtumistamme ja uutuuksista.

Palvelemme koko kesän yhtenäisin aukioloajoin, arkisin klo 10–21 ja viikonloppuna 10–19. Prisma palvelee joka päivä klo 8–21. Poikkeusaikataulut löydät täältä.