Meidän Mylly tarjoaa riemukasta ohjelmaa Myllytyksen ajan

Meidän Mylly täyttyy taas toinen toistaan maukkaammista tarjouksista, riemukkaammista koristeista ja huikeasta Myllytystunnelmasta, kun Myllytys valtaa kauppakeskuksen 14.–18.3. Tuttuun tapaan luvassa on myös suosittuja esityksiä koko perheelle. Nyt jos koskaan ostoksille kannattaa tulla ihan jokaisena Myllytys-päivänä, sillä uusia huikeita tarjouksia on luvassa kaikissa 150 liikkeessämme koko Myllytyksen ajan.

Meidän Myllyyn on avattu hiljattain myös tukku uusia liikkeitä. Piipahda Myllytyksen lomassa tutustumassa falafelravintola FAFA’Sin mutkattomaan tunnelmaan, Manterol Casan espanjalaisiin kodin ja sisustamisen tuotteisiin tai Designkolmion pohjoismaisen designin tarjontaan. Vauvalahjojen ja sisustustavaran erikoisliike Bunny and Bear ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ketju Hehku, viettävät myös ensimmäistä Myllytystään.

Voita shoppailurahaa

Myllytyksen aikaan liikkeet juhlivat räväköissä koristeissa. Kiertele kauppakeskusta ja arvioi, mikä liike nostattaa oman Myllytystunnelmasi kukkuroilleen ja minkä liikkeen tarjoukset houkuttelivat sinua eniten. Äänestä parasta Myllytys-liikettä ja voit voittaa 200 € shoppailurahaa Myllyn liikkeisiin!

Äänestä parasta Myllytys-liikettä täällä.

Myllytyskuvasto netissä – shokkitarjouksia tasatunnein

Suunnittele vierailusi etukäteen ja kurkista, mitä missäkin liikkeessä on tarjouksessa. Katso huipputarjoukset Myllyn verkkosivuilta tai tarjouskatalogista, jonka voit noutaa myös kauppakeskuksesta. Lisää mahtavia tarjouksia löydät myymälöistämme! Lue lisää tarjouksista täältä.

Muista kuitenkin, että kaikista parhaat shokkirajoukset löydät vain Meidän Myllystä. Keskiviikosta perjantaihin kauppakeskuskuulutukset ilmoittavat  tasatunnein shokkitarjouksia, jotka kuulet vain paikan päällä. Pidä siis korvat höröllä ja kiiruhda kauppaan kun kuulet tarjouskuulutukset. Tarjoustuotteita on rajoitettu määrä ja tarjoukset ovat voimassa kuulutushetkestä vain seuraavan puolen tunnin ajan.

RYHMÄ HAU ja muuta ohjelmaa koko perheelle

Meidän Myllyssä tunnelma on aina taattu. Makke Myllyttäjä -maskottimme viilettää ympäri kauppakeskusta ja nostattaa Myllytystunnelmaa ke–pe klo 17–19 ja la–su klo 13–15. Viiletä mukana! Kurkkaa alta myös päiväkohtaiset ohjelmat.

Keskiviikko 14.3.

Haluatko pitää paussin karkeloista ja rentoutua hetkeksi elokuvan pariin? Myllyn leikkitilassa 2. kerroksessa Take the Cakea vastapäätä esitetään Autot 3 elokuva klo 13, 15 ja 18. Nauti vauhdista ja jatka sen jälkeen kiihdyttelyä kauppakeskuksen käytävillä.

Lauantai 17.3.

The Voice of Finlandistakin tuttu Redrama esiintyy Myllyntorilla klo 14 ja 16. Artisti jakaa nimmareita ensimmäisen keikan jälkeen Myllyn Olohuoneessa. Käy vaikka esittämässä oma kappaleesi tai kyselemässä kuulumisia.

Veikeä Ville Viking Myllyntorilla klo 12, 13 ja 15. Käy rapsuttelemassa tai ottamassa selfie kokeneen merimiehen kainalossa. Lauantaina halukkaille on jaossa myös ilmapalloja klo 11–16.

Suomalaisessa kirjakaupassa vierailevat suositun Tatu ja Patu -kirjasarjan kirjailijat Aino Havukainen ja Sami Toivonen. Heitä haastattelee klo 13 liikkeen myymäläpäällikkö Erica Ekblom.

Turun Konservatorion upeaa soitinesittelykonserttia pääset seuraamaan Myllyn olohuonessa klo 12-14.

Sunnuntai 18.3

Sunnuntai on Meidän Myllyssä superpäivä lapsiperheille! Myllyntorilla pääsee nimittäin  vauhtiin supersuosittu pentupoppoo, eli Ryhmä Hau. Näitä vallattomia hahmoja ette halua jättää välistä! Suuren suosion takia, pentuja pääset moikkaamaan ja halimaan vaikka useampaankin kertaan.

Ryhmä Haun menoon pääset mukaan Myllyntorilla klo 12, 13, 14, 15 ja 16.