Saarni – Gentlemen´s Boutique

Erilaista lähestymistä miesten maailmaan tarjoava Saarni on idyllisesti sisustettu, perinteistä poikkeava putiikki, jolla on ainutlaatuinen tarina. Saarni – Gentlemen’s Boutique on kauppa modernille herrasmiehelle, joka haluaa elämäänsä sekä laatua että tyyliä.

”Koska Sonja ei löytänyt Tuomolle lahjaa”

Siitä syntyi ajatus Saarnin putiikkiin. Pari vuotta sitten omistaja Sonja tuskaili kun ei löytänyt omalle miehelleen Tuomolle lahjaa, ja totesi että nyt tarvitaan miehille oma putiikki jossa valikoima on uniikkia ja erilaista. Tämän innoittamana pariskunta alkoi miettiä, mitä muuta herrasmies tarvitsee.

Uniikki valikoima

Tuotevalikoimamme on sellainen jota et muualta Suomesta löydä. Putiikista löydät kokonaisvaltaisesti tuotteita miesten elämäntyyliin; kenkiä, vaatteita, nahkalaukkuja ja salkkuja ja asusteita, sekä kausiluontoisesti myös erikoistuotteita, jotka liittyvät miehen elämään läheisesti. Meiltä löydät tuotteet myös klassiseen parranajoon, kuten partaveitset, -saippuat, -sudit, -höylät sekä ihonhoitotuotteet. Erittäin monipuolisesti tuotteita joita mies elämässään tarvitsee.

Saarni toimii itse maahantuojana ja tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman. Putiikista löytyy paljon käsityötä ja tuotteita pieniltä valmistajilta, näin voimme taata tuotteiden laadun sekä tarjota erittäin uniikkia valikoimaa. Kaikki tuotteemme valmistetaan Euroopassa.

–  Meille on tärkeää tietää mistä tuotteet tulevat ja että voimme taata laadukkuuden. Koska toimimme itse maahantuojina pystymme myös tarjoamaan erittäin kilpailukykyisen hintatason.

Valikoimaa löytyy monen ikäisille herrasmiehille. Klassinen tyyli twistillä sopii monelle ja valikoiman laajuuden vuoksi kaikille löytyy jotakin.

– Meillä käy asiakkaina nuorista yli 70-vuotiaisiin. Pukeutumistyyli etsitään aina jokaisen asiakkaan kohdalla erikseen ja kaikille löytyy oma tyylinsä klassisista puvuista, rennompaan irtotakkiin.

Raisiolaisen pariskunnan putiikista löytyy myös Suomalaista käsityötä.

Saarni – Gentlemen´s Boutique palvelee kokonaisvaltaisesti herrasmiehen elämäntyyliin liittyvissä asioissa Kauppakeskus Myllyssä, 2. kerroksessa. Voit tutustua valikoimaan: https://www.saarnigb.fi

Saarnin putiikissa on monipuolinen valikoima, joita ei muualta Suomesta saa.

 

Saarnin putiikki Kauppakeskus Myllyssä
”Koska Sonja ei löytänyt Tuomolle lahjaa”

 

Liikkeemme palvelee:ma–pe 10–21, la ja su 10–19
Osoite:Myllynkatu 2028 (katso kartalta)
Puhelin:045 219 4401
Sähköposti:sonja@saarnigb.fi
https://www.saarnigb.fi