Luhta Brand Store

KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMAN TILANTEEN VUOKSI MYYMÄLÄMME SULJETAAN TOISTAISEKSI 1.4. MENNESSÄ.

Avaamme myymälän heti, kun tilanne antaa siihen mahdollisuuden. Seuraamme tilannetta päivittäin ja informoimme myymälämme mahdollisista aukioloaikamuutoksista verkkosivuillamme www.luhtabrandstore.fi

Seuraa meitä verkossa www.luhtabrandstore.fi
Facebookissa @Luhtabrandstore
tai liity kanta-asiakkaaksi www.aclassraha.fi

Huolehditaan toisistamme – yhdessä selviämme näistä vaikeista ajoista <3

Luhta Brand Store tarjoaa laajan valikoiman rentoja vaihtoehtoja arjen pukeutumiseen niin naisille kuin miehillekin. Suomalaisena monimerkkimyymälänä kotimaisuus muodostaa toimintamme perustan. Luhta Brand Storen valikoima rakentuu käytännöllisistä ja hyvännäköisistä ulkoilu- ja vapaa-ajan vaatteista, jotka sopivat upeasta luonnostamme nauttimiseen säässä kuin säässä. Suomen vuodenaikojen vaihtelevuus on rikkaus, mutta se asettaa haasteita pukeutumiselle. Kotimaisena myymälänä tunnemme Suomen sääolosuhteiden vaatimukset parhaiten, ja Luhta Brand Store tekeekin muodikkaan käytännöllisestä pukeutumisesta helppoa.

Myymälämme täydentää jokaisen vaatekaapin kengistä asusteisiin. Aina ajanmukaisesta tarjonnasta on helppo löytää toimivia asukokonaisuuksia ulkoiluun ja vapaa-aikaan – niin luonnonhelmaan kuin kaupungillekin, kotioloihin ja harrastuksiin. Kotimaisuus näkyy myös tuotevalikoimassamme: Luhdan laajan malliston lisäksi löydät myymälästä laadukkaita tuotteita monilta muilta kotimaisilta merkeiltä, joihin lukeutuvat muun muassa Icepeak, Rukka, Torstai, Your FACE ja O.i.s. Tervetuloa shoppailemaan!

Liikkeemme palvelee:Toistaiseksi suljettu.
Osoite:Myllynkatu 2050 (katso kartalta)
Puhelin:02 435 6007
Sähköposti:luhtabrandstore.mylly@luhta.fi