Jesper Junior

Jesper Junior on vuonna 1981 perustettu suomalainen lastenvaatteisiin erikoistunut liikeketju.Keskeinen ajatus Jesper Juniorin toiminnassa on, että lapset ovat lapsia, ja vaatteiden tulee olla lasten maailmaan sopivia. Tärkeintä on, että ne ovat: turvallisia ja mukavia käyttää, helppohoitoisia, kohtuuhintaisia ja kestäviä.

Jesper Juniorin valikoimissa löydät sekä tunnetuimmat kohtuuhintaiset merkkituotteet että edulliset käyttövaatteet leikki-ikäisille lapsille ja vauvoille. Tuotemerkkejämme ovat mm. Euroopan tunnetuimmat lastenvaatemerkit s.Oliver, LegoWear, Hummel, Viking, Me Too, Joha ja Maximo sekä kotimaiset tuotemerkit Reima, Ruskovilla, Kivat, PaaPii, Martinex ja Mignelin.

Yksi Jesper Juniorin vahvuuksista on oma tuotanto. Omat tuotemerkkimme ovat Jonathan, Keiki ja Nalle. Mallistot vaihtuvat 2–3 kuukauden välein. Lähtökohtana omille mallistoillemme on tarjota hyvänlaatuisia lastenvaatteita edulliseen hintaan.

Jonathan on suomalainen lasten ulkoiluvaatemallisto, joka on suunniteltu käytettävyyttä ja lapsen mukavuutta ajatellen. Eri Jonathan-sarjoista jokaiselle lapselle löytyy juuri oikea, ominaisuuksiltaan sopivin ulkoiluvaatekokonaisuus.

Omat sisävaatteiden tuotemerkkimme ovat Keiki ja Nalle.

Jesper Juniorin Myllyn liikkeen tapahtumia ja tempauksia sekä tarjouksia voit seurata instagramissa osoitteessa: www.instagram.com/jesperjuniormylly/

Liikkeemme palvelee:ma–pe 10–20, la-su 10–19
Osoite:Myllynkatu 2046 (katso kartalta)
Puhelin:045 648 5023
Sähköposti:mylly@jesperjunior.fi
http://www.jesperjunior.fi