Irti Maasta

Irti Maasta -kiipeilykeskus tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kaikenikäisille. Järjestä synttärit tai muut juhlat kätevästi meillä
Irti Maasta -kiipeilykeskus tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kaikenikäisille. Järjestä synttärit tai muut juhlat kätevästi meillä

Irti Maasta -kiipeilykeskus tarjoaa hengästyttäviä ja hauskoja haasteita. Tarjolla on useita erilaisia kiipeilyhaasteita niin vasta-alkajille kuin pidempäänkin kiipeilleille. Kaikki lapsista isovanhempiin ovat tervetulleita, kunhan painoa on 15-150kg. Et tarvitse varusteita – joustavat vaatteet ja mukavat kengät riittävät. Pinta-alaa kiipeilykeskuksessa on 500 m2 ja korkeimmat laitteet ulottuvat seitsemän metrin korkeuteen; kuinka korkealle sinä uskallat kiivetä?

Kiipeilykeskus tarjoaa hyvät puitteet myös juhlimiseen, sillä tarjontaan kuuluvat erilaiset pakettiratkaisut lasten synttäreille. Tilat sopivat hyvin monenlaisiin juhliin ja jopa kokouksiin.

Kiipeily on liikunnallinen ja turvallinen tapa testata omia rajojaan tai vaikka kisata kaverin kanssa. Kiipeilysession kesto opastuksineen on noin 1h 15min. Jokainen kiipeilijä saa turvallisuusperehdytyksen ennen kiipeilyn aloittamista, opastukset alkavat aina 15min yli tasatunnin. Irti Maasta -kiipeilykeskuksen Myllyn länsipäädystä, osoitteesta Myllynkatu 1142.

Ajantasaisen tiedon kiipeilyaikataulusta ja vapaista paikoista löydät aina varauskalenterista. Kiipeilemään voi tulla myös ilman ennakkovarausta. Huomoithan, että alueelle mahtuu vain rajattu määrä kiipeilijöitä kerrallaan, joten suosittelemme varauksen tekemistä.

Kiipeilykeskus on avoinna yksityistilaisuuksille myös aukioloaikojen ulkopuolella. Ota yhteyttä info.raisio@irtimaasta.fi. Lisää tietoa toiminnastamme saat nettisivuiltamme. >>

Alkuopastukseen tulee osallistua aina ennen kiipeilyn aloittamista. Opastukset alkavat aina 15 minuuttia yli tasatunnin. Saavu paikalle siten, että ehdit ostamaan kiipeilylipun ja vaihtamaan varusteet ennen opastuksen alkamista.

 

Liikkeemme palvelee:ma–pe 14–20, la-su 10–19
Osoite:Myllynkatu 1142 (katso kartalta)
Puhelin:0400 820 037
Sähköposti:info.raisio@irtimaasta.fi
http://www.irtimaasta.fi/