Leluliike Casagrande avaa myymälän Myllyyn

Leluliike Casagrande avaa marraskuun alussa toisen myymälän Kauppakeskus Myllyyn Raisioon. Casagrandesta löytyy monipuolinen ja laaja valikoima leluja kaikenikäisille lapsille ja lapsenmielisille. Myymälä työllistää 3-5 henkilöä. 

– Päätös avata toinen leluliike Myllyyn syntyi todella nopeasti, kiitos Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantulan. Casagrande on suomalainen, yksityinen, 107-vuotias perheyritys ja kauppakeskusympäristö on meille täysin uusi valloitus. Tämä on meille iso askel ja olemme iloisia, että myymälämme löytyy tulevaisuudessa myös Myllystä, Casagranden toimitusjohtaja Sabrina Casagrande-Nieminen kertoo.

– Olemme todella ylpeitä siitä, että saamme perinteikkään ja tunnetun lelualan myymälän osaksi Myllyn tarjontaa. Myymälän avaus ajoittuu ennen tärkeän joulukaupan aloitusta ja on hienoa, että Myllyn tarjonnasta löytyvät lelut tulevanakin jouluna, kuvailee Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja Mari Hantula tunnelmia.

Myllyn Leluliike Casagrande tukee sijaitsemaan kauppakeskuksen toisessa kerroksessa New Yorkerin ja Fiilinki-lastenvaateliikkeen välissä. Leluliike Casagrandella on Myllyn lisäksi myymälä Turussa Linnakadulla.

Lisätietoja: