Lasten taidenäyttely – tuo lapsesi teos mukaan!

Miltä tulevaisuus näyttää lapsen silmin? Kuvassa kaarinalaisen Aadan, 3v. taidonnäyte. Teoksen nimi on ”Tulevaisuuden pilvikone”.

Tuo meille lapsesi taideteos 11.2.2020 mennessä. Kaikkien kuvan toimittaneiden kesken arvomme 100 €:n arvoisen Myllyn lahjakortin ja Suomalaisen kirjakaupan tuotepaketin taideharrastuksen jatkamiseen*.  Merkitse työhön työn nimi, lapsen nimi, ikä ja paikkakunta sekä yhteystietosi (nimi, puhelinnumero ja sähköposti), jos haluat osallistua palkintojen arvontaan.

Piirroksen voi toimittaa Myllyntorilla sijaitsevalle infopisteelle arkisin klo 10–21 ja viikonloppuisin klo 10–19.

Jos et pääse tuomaan taideteosta Myllyyn, voit myös toimittaa sen postitse osoitteeseen:
Kauppakeskus Mylly
Kauppakeskustoimisto
Myllynkatu 1
21280 Raisio.

Taideteokset pääsevät osaksi Me ollaan tulevaisuus -lasten taidenäyttelyä ja MyllyExpo 3000 -tapahtumaa, joka järjestetään hiihtolomaviikolla 17.-23.2.2020 Kauppakeskus Myllyssä. Tervetuloa koko perheen voimin ihailemaan nuorten taiteilijoiden teoksia!

*Palkinnot arvotaan teosten toimittaneiden kesken viikolla 10. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinnot tulee noutaa Myllystä helmikuun aikana. Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.