Yhteisiä muistoja pitkäksi aikaa – Lapsiperheiden Mylly

Meidän Mylly on kasvanut yhdessä asiakkaidensa kanssa ja matka jatkuu! Yhteisiin vuosiin mahtuu monia upeita tarinoita. Myllyssä lapsiperheiden viihtymiseen ja asioimisen helppouteen panostetaan paljon, joten on ollut mahtavaa kuulla, kuinka monelle perheelle Myllystä on tullut tärkeä paikka.

Emmi ja Merja pyöräilevät usein yhdessä Myllyyn. Emmi myös hengailee Myllyssä kavereidensa kanssa.

Lasten tapahtumat ovat koko perheen yhteisiä kokemuksia

Erityisen hyvin Myllystä on jäänyt mieleen se, kun olin pikkupoikana vanhempien kanssa ostoksilla. Kauppakeskus tuntui silloin suunnattoman suurelta ja kauppoja tuntui olevan loputtomasti. Tottakai ala-asteikäisenä parhaiten jäi kuitenkin mieleen kuinka hyvältä Spice Icen jäätelöannos (kuuma lähde oli muistaakseni sen nimi) maistui kauppojen kiertämisen päätteeksi.
– Jeijeiii

Elisa ja Eetu viihtyvät erityisesti liikuntatapahtumissa.

Perheen kanssa olemme paljon nauttineet tapahtumista, erityisesti liikuntatapahtumat ovat meidän mieleen. Raision jumppareiden tapahtumasta tykättiin kovasti ja koitettiin jopa volttirataa, eli Air Trackiä. Useampana vuonna olemme käyneet myös luistelemassa luistinradalla, se on hauska päivä aina koko perheelle. Tyttäreni pelaa ringetteä, joten hän on taitava luistelija ja saa paljon aikaa myös ”kunnollisella jäällä”, mutta silti Myllyn jäärata on erilainen ja hauska kokemus.
– Elisa ja Eetu

Piia ja Minja muistelevat edelleen Ryhmä Hau -showta yhdessä.

Olimme katsomassa Ryhmä Hauta, kun Minja oli parivuotias. Tuohon aikaan, ja vieläkin, Ryhmä Hau oli ihan valtava hitti meidän perheessämme. Show oli onnistunut ja aikuinenkin viihtyi mukana! Esityksen päätyttyä pääsimme viimeisten joukossa halaamaan hahmoja. Jonot olivat niin valtavat, onneksi me ehdimme. Esityksen kuvasin osittain kännykkääni ja edelleen välillä katselemme sen läpi iltaisin yhdessä, tapahtumaa muistellen. Yhteisiin iloisiin muistoihin on niin mukava palata! Leikkipaikkojen ykkönen on hiukan yllättävästi perhehuoneen vessa, jossa on nukenhoitopöytä.
– Piia ja Minja

Lapsiperheiden palvelut helpottavat arkea

Mylly on ollut koko 18 vuoden aikana se tärkein paikka ostosten tekemiseen. Paras muisto kuitenkin tuli nyt muutama päivä sitten, kun olin 3 viikkoisen vauvani sekä äitini kanssa myllyssä ostoksilla. Pieni nukkui rauhassa koko ostosten ajan ja tutustuimme perhehuoneeseen, kun pikkuiselle tuli nälkä. Tuli niin lämmin olo, kun tajusin, että lapsiperheille on tehty niin loistavia paikkoja vaipan vaihtoon ja imettämiseen.
– Elli

Lauran mielestä lapsiperheet on otettu ihanasti huomioon Myllyssä.

Perheen kanssa parhaat muistot ovat juuri lasten tapahtumista, joita ollaan kierretty paljon. Esimerkiksi Back to School -tapahtuma, jossa syötiin hattaraa ja pihalla tivolissa nautittiin vauhdin hurmasta. Lapsille on ihanan paljon tapahtumia, joissa on hyvä henki. Lapsiparkki on ihan mahtava palvelu, jota käytän paljon!
– Laura

Koko perheen muistoja

Esikoistyttäremme on syntynyt 2001, samana vuonna milloin Myllyn avajaisia vietettiin. Muistan kun kävimme uutena pikkuisena tuoreena perheenä ihastelemassa upeaa uutta Myllyä, pienen tuhisevan käärön kanssa. […]
– Ihanien muistojen Mylly <3

Kun Mylly avattiin olin 6-vuotias. Kaikki oli isoa, hienoa ja jännittävää. […] Päällimmäisinä muistoina Myllystä minulla on syksyiset shoppailu reissut koko perheen kera. Koulutarvikkeet hankittiin ja siitä ravintolaan syömään. Siitä tuli tärkeä jokavuotinen perinne meidän perheelle, niinkuin Myllyn joulustakin. Ilotulitus on yksi isoimmista vuoden kohokohdista ollut mulle pienestä asti. Nyt olen 24-vuotias ja jatkan näitä perinteitä oman perheeni kanssa, ne on vieläkin yhtä tärkeitä. […]
– Jenna

Satu ja Viivi-koira nauttivat yhteisistä vierailuista Myllyssä.

Myllyssä oli pakko hoitaa muutama asia, mutta oli niin kuuma päivä, ettei koiraa voinut jättää autoon. Emme olleet varmoja saako koiria ottaa sisälle mukaan, niin laitettiin kantokoppaan varuilta. Oli ihana yllätys, että heti alkuun henkilökunta todella ystävällisesti ilmoitti, että koiran voi kyllä ottaa kopasta. Suomessa ei ole yleisenä tapana, että koiraa saa ottaa mukaan, kun lähtee vaikka kahvilaan. Myllyssä se on mahdollista ja sitä mahdollisuutta on tosi kiva välillä kyllä käyttää! Viivi ainakin osaa käyttäytyä täällä oikein mallikkaasti, hän nauttii täällä kuljeskelusta kovasti.
– Satu ja Viivi-koira

Lue myös muita Myllyn asiakkaiden kertomia tarinoita!
Tarinoita vuosien varrelta.
Tekevälle sattuu ja kommelluksilta ei ole vältytty.
Rakkautta ilmassa Myllyssä.