Koronatestauspiste Myllyssä – palvelee erityisesti testitodistusta tarvitsevia ja yrityksiä

9Livesin testauspiste on avoinna kaikille. Erityisesti asiakkaita odotetaan koronatestistä todistusta esimerkiksi matkustamista varten tarvitsevien joukosta sekä yrityksistä, jotka haluavat esimerkiksi lyhentää työntekijän karanteenia.

Pyrkimyksenä markkinoiden edullisin hinta

9Lives pyörittää yhteensä 11 testauspistettä pääkaupunkiseudulla ja tekee yli 60 000 koronatestiä kuukaudessa. Myllyn piste on yhtiön ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Pääkaupunkiseudulla 9Lives on tullut tunnetuksi pyrkimyksellään tarjota markkinoiden edullisin yksityinen koronatesti. Lähetteen, testin ja palvelumaksun yhteenlaskettu hinta ilman Kela-korvausta on 194 euroa, kun kilpailijoiden hinnat lähete ja palvelumaksu huomioiden ovat useimmiten yli 200 euroa tai jopa yli 300 euroa.

Jos testi on Kela-korvauksen piirissä, asiakkaan maksettavaksi jää 94 euroa. Kela kuitenkin korvaa vain sairaanhoitoon liittyviä kustannuksia, ei esimerkiksi oireettoman henkilön testiä silloin, kun se on tehty pelkästään vaikkapa matkustamista varten tarvittavan todistuksen saamiseksi.

Ilmoittautuminen verkossa

Kauppakeskus Myllyn vieressä parkkihallin ulkopuolella länsipäädyssä sijaitseva piste on ainakin alkuvaiheessa avoinna maanantaista lauantaihin klo 10–18. Ilmoittautuminen tapahtuu verkossa.

Jos testi ei ole Kela-korvattava, sen voi myös maksaa etukäteen verkossa. Kela-korvattavia testejä sen sijaan ei Kelan ohjeistuksen mukaan voi maksaa etukäteen.

 

9Lives on yksityisomisteinen, suomalainen ensihoidon ja sairaankuljetuksen palveluihin erikoistunut yritys, joka palvelee kuntia, kuntayhtymiä, terveydenhuollon organisaatioita, sairaanhoitopiirejä sekä yksittäisiä ihmisiä ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluissa sekä koronatestauksessa. 50 ambulanssiamme ja 450 hengen henkilöstömme ovat asiakkaiden ja potilaiden käytössä ympäri vuorokauden. Hoidamme vuosittain lähes 100 000 sairaankuljetustehtävää ja teemme kymmeniä tuhansia koronatestejä kuukaudessa. www.9lives.fi