Konsa goes Mylly

Turun Konservatorion kokoonpanoja on esiintymässä Myllyn Olohuoneessa lauantaina 10.11. klo 14 ja 16. Meidän Myllyssä kuullaan monipuolisesti sekä kotimaista että ulkomaista klassista musiikia, sekä lattarimusiikin ja jazzin inspiroimia säveliä! Konsa goes Mylly – tervetuloa viihtymään!

Meidän Myllyssä on 10.11 myös TS Kirja –tapahtuma, joka avaa dekkareiden maailmaa. Ohjelmassa on mm. Turun Sanomien kirjailijavieraita, joita lehden omat toimittajat tulevat haastattelemaan Myllyssä.

Pianotrio Siiri&Merihelmi klo 14

Turun konservatorion toisen vuoden klassisen musiikin opiskelijoista koostuva pianotrio Siiri&Merihelmi on perustettu keväällä 2018. Eri puolelta Suomea kotoisin olevat nuoret muusikot esiintyvät aktiivisesti yhdessä ja erikseen erilaisissa tilaisuuksissa. Yhtyeen ohjelmisto muodostuu monipuolisesti sekä kotimaisesta että ulkomaisesta klassisesta musiikista. Musiikkia kuullaan eri aikakausilta, saksalaisesta barokista moderneihin suomalaisiin säveltäjiin. Ryhmää ovat ohjanneet sellisti Laura Olli, pianisti Essi Myöhänen sekä pianisti-kapellimestari Marko Autio.

Meri Vuorisalo – viulu
Helmi Tynkkynen – sello
Siiri Ylijoki – piano

Duo Doritos klo 16

Duo Doritos on kahden Turun Konservatorion opiskelijan muodostama kitara&laulu-duo, jonka ohjelmisto on lattarimusiikin ja jazzin inspiroima. Luvassa on musiikkia rauhallisesta bossa novasta nopeaan bepoppiin!

Varpu Falkenberg – laulu
Kare Kipinoinen – kitara